Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van 2 egyetemista lány ismerős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van 2 egyetemista lány ismerősöm, akik közül az egyik azt csinálja, hogy a BME-s fiúkat mindig balra húzza, a másik pedig csak Corvinusost vagy BGE-st keres, pedig ő a MOME-re (Művészeti Egyetem) jár. Most komolyan, ennyire válogatnak a lányok?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 23. 12:53
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
A Tinderről van szó.
2020. ápr. 23. 12:53
 2/11 anonim ***** válasza:
93%

Saját szemeddel láttad?

Mégsem hiszed el?

Pedig ez már a tinder előtt is így ment.

2020. ápr. 23. 12:56
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Ilyen a modern álszentség. Sokan szajkózzák, hogy őket fogadják el, miközben ők maguk vannak tele előítéletekkel.
2020. ápr. 23. 13:00
 4/11 anonim ***** válasza:
64%
Hát igen, van két ilyen ismerősöd, és ezért minden lány ilyen. Teljesen logikus. Én is ismerek két alkeszt, ezért biztos, hogy mindegyik férfi az. Vagy nem?
2020. ápr. 23. 13:03
 5/11 anonim ***** válasza:
65%

JÓ REGGELT KÍVÁNOK!

Naná hogy nézik a sulit, azaz a diplomát.

Jó diploma = jó fizetés = minőségi ÉLET.

2020. ápr. 23. 13:07
 6/11 anonim ***** válasza:
62%

Igen ennyire. Nyilván ezek a lányok a a szokáso nőknél divatos egyetemekre járnak tehát a corvinusra bge-re és a hasonló közgáz izékre.

Így gondolják, hogy lesz közös témájuk, pl a pletykák és a celebek, és a hasonlók, Na meg az ilyen helyekre a fiúkból a nagydumás, "ki ha én nem" emberek járnak amik szintén vonzóak a nőknek.

2020. ápr. 23. 13:54
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy neked? Ő dolguk. ha akarja, mindenkit balra húz.
2020. ápr. 23. 14:03
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Hat én a corvinusra járok, de isten ments a corvinusos pasiktól:D

Szerintem a szomszéd fűje zöldebb effekt él, azt hiszik, aki ide jár, az valami isten, pedig nem...

Sokkal többet ér a rátermettség - akár diploma nélkül is.

2020. ápr. 23. 14:20
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nem az egyetem alapján válogattam, amikor tindereztem, de voltak bizonyos tendenciák. A corvinusos srácok többnyire már ránézésre is ilyen "gazdag apu kicsi fia" kategória voltak, villogtak a kocsijukkal, a tengerparti nyaralásos képeikkel. Ezért húztam őket balra, nem azért, mert a corvinusra jártak. Egyszerűen nem egy súlycsoport voltunk, csóró nőként nem hiszem, hogy különösebben kíváncsiak lettek volna rám, mert az én szüleim sajna nem tudnak alám tolni egy autót, egy lakást és rendszeres külföldi nyaralásokat, önerőből pedig még egy ideig nem fogja futni erre.

A semmelweises srácokat is balra húztam, mert orvostanhallgatóként baromi gáznak tartom, ha valaki fehér köpenyben, nyakában fonendoszkóppal feszít egy társkeresőn.

2020. ápr. 23. 14:46
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért a BGE nem akkora nagy szám. (Mondjuk a MOME-nál mindenképp “híresebb”) De nem mindegy hogyan válogatnak? Megtehetik gondolom. Te meg keress olyat, akinek lejjebb vannak az igények.
2020. ápr. 23. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!