Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom egyetemista, de másik városban mint ahol lakom (egy városban laktunk eddig), és csak hétvégén jön haza, nagyon nagy baj lehet ha nem szólok érte ha elmegy ott bulizni a többiekkel?
Figyelt kérdés
Megkérdezte legutóbb is,mondtam hogy menjen ha van kedve (azt válaszolta,jó neki hogy ilyen mázlista)...Erre én hogy úgyis ő dönti el,mit (nem)csinál ott..Nem olyan megcsallak-típus de aggódom. Kb. egy hónapja járunk. Úgyis az lesz a vége hogy talál valaki mást,vagy van rá esély hogy nem?:((2013. szept. 3. 21:44
1/3 anonim válasza:
szerintem az lesz a vége de nem feltétlenül azért mert másik városban van hanem mert csak
2/3 anonim válasza:
Csak 1 hónapja vagytok együtt, így van esély arra, hogy talál magának valami "közelebbit", de majd úgy is kiderül.
3/3 anonim válasza:
Hát ha valami, akkor az általad megadott bizalom lehet az, ami megerősíti a kapcsolatotokat. Ha szeret téged, értékelni fogja, és esélyes, hogy nem fog megcsalni, ha nem szeret, akkor meg úgyis mindegy...Szóval tömören a helyedben én nem csinálnék belőle problémát, ha szeretem, bízok benne, és azt akarom, hogy jól érezze magát. Utálom azokat, akik meg akarják szabni a párjuknak, hogy mit tehet, és mit nem, és azt hiszik, hogy ettől lesz jobb a kapcsolatuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!