Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok ember miért olyan érzelmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok ember miért olyan érzelmi analfabéta,hogy szó nélkül eltűnnek az ismerkedés során? Ez a divat manapság?

Figyelt kérdés

Velem is többször előfordult hogy hetekig/hónapokig ismerkedem valakivel,aztán egyszer csak szó nélkül eltűnnek.

Ha rákérdezek akkor csak terelnek hogy rengeteg dolguk van és fogalmuk sincs hogy mikor érnek majd rá.

Ez nekem nagyon rosszul esik hogy sokan átvették ezt a szokást hogy szó nélkül eltűnnek amikor már kezdenek kialakulni az érzelmek.

Itt az oldalon is olvastam hogy férfiak és nők is előszeretettel használják ezt a gerinctelen viselkedést,hogy szó nélkül lelépnek,aztán a másik csak reménykedik,hogy hátha jelentkezik majd a kiszemelt.

Ha én nem akarok tovább ismerkedni akkor megmondom a másiknak. Egyrészt gerincesebb,másrészt ő sem agyal hetekig hogy mi lehet velem.

2021. júl. 10. 09:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ohh és gondolom te az elején sem szoktál köszönni! Minek az, csak lényegretörően!

Semmi köze az alapvető tiszteletnek, és kultúráltságnak ahoz amit bele próbálsz látni a dolgokba, nem több ez, hanem a minimum! Csak a felszínes és egoista lelkeddel te érzed nagy dolognak, hogy elköszönni is illik. Azt elhiszem, hogy nem emlékszel, hogy neveltek. De azt is hogy gondolkodni sem tudsz a saját világodon kívül.

2021. júl. 11. 14:31
 12/13 anonim ***** válasza:

Értem èn, hogy bunkó vagy, mert felszínesen lelépsz egy beszélgetésből, csak nem fogadom el a felszínes mentegetőzésüket.

Na by!

2021. júl. 11. 14:39
 13/13 anonim ***** válasza:

Biztosan nagyon nehéz értelmezni amiről a kérdező ír és amiről én is...! A kérdező nem azt hiányolja, hogy a beszélgetés végén nem kap szia jóéjtet, hanem azt, hogy nem búcsúznak el tőle végleg elutasítással azok, akik következő alkalommal már nem akarnak vele beszélni!

Én is erről írtam, írok sziát a beszélgetés végén, de nem fogok könnyes búcsút venni, mikor be sem próbálkozott és nem mondom, hogy mostantól nem fogok veled beszélgetni többet, hanem lezárom a beszélgetést egy sziával és többet nem beszélgetek vele!

Jó lenne értelmezni miről van szó!

2021. júl. 11. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!