Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőt miért gondolnak pénzéhesnek, ha zavarja hogy a férfi szobabérlő?
Figyelt kérdés
39 évesen. Lakást venni főleg egyedülállóként tényleg nagyon nehéz, és nem is arról van szó hogy ezért a nő megveti, lenézi a férfit, de ennyi idősen ismerkedéskor, randizáskor már egyszerűen zavaró tény ha nincs egy külön élettere a férfinak ahol kettesben lehet lenni.
Nem tudod ugyanúgy elengedni magad érzelmileg, mert még 2-3 másik szobabérlő van a lakásban.
Aztán a vége mindig az hogy a nő egy számító, pénzéhes szemétláda pedig tényleg nem a férfivel van baja hiszen vonzónak tartja, hanem a lakhatási körülményekkel.
2021. júl. 9. 17:52
2/9 A kérdező kommentje:
# 1
külön városban élnek
2021. júl. 9. 17:53
4/9 anonim válasza:
És az miért zárja ki, hogy nálatok legyen kettesben? Nem te mész hozzá hanem fordítva. 🤷♀️
5/9 anonim válasza:
Amikor a mai panellakásokban gyakorlatilag a szomszéd fingását is hallod, az miben különbözik attól, mintha a másik szobában lenne valaki? Sosem értettem.
6/9 anonim válasza:
5-ös, én nem hallottam még a szomszédot fingani, de annyi a különbség, hogy a szomszéd nincs velem egy légtérben, nem használja a vécémet, lakáson belül nem futok össze vele. Ez most a kérdéstől függetlenül.
7/9 anonim válasza:
6: Ebben lehet valami. Viszont tényleg csak a "nem futunk össze" választja el a dolgot. Legalábbis én hallottam már felettem lakót budiba okádni, és ébredtem már fel szomszéd dugására hajnalban. Szerencsére már kertes házban élek, de ez megintcsak sok mindenkinek nem opció
8/9 anonim válasza:
Ha kettőtök közül az egyiknek van saját albérlete/lakása, akkor nem kéne, hogy zavarjon ez a dolog.
9/9 anonim válasza:
Engem is zavarna, nem vagyunk már gyerekek ennyi idősen hogy így kelljen élni.
Valahogy kell annyi önállóság, életrevalóság hogy legalább bérelni tudjon egy garzont 40 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!