Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőt miért gondolnak pénzéhesne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőt miért gondolnak pénzéhesnek, ha zavarja hogy a férfi szobabérlő?

Figyelt kérdés

39 évesen. Lakást venni főleg egyedülállóként tényleg nagyon nehéz, és nem is arról van szó hogy ezért a nő megveti, lenézi a férfit, de ennyi idősen ismerkedéskor, randizáskor már egyszerűen zavaró tény ha nincs egy külön élettere a férfinak ahol kettesben lehet lenni.

Nem tudod ugyanúgy elengedni magad érzelmileg, mert még 2-3 másik szobabérlő van a lakásban.

Aztán a vége mindig az hogy a nő egy számító, pénzéhes szemétláda pedig tényleg nem a férfivel van baja hiszen vonzónak tartja, hanem a lakhatási körülményekkel.

2021. júl. 9. 17:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Nálad nem lehet kettesben lenni?
2021. júl. 9. 17:52
 2/9 A kérdező kommentje:

# 1

külön városban élnek

2021. júl. 9. 17:53
 3/9 anonim ***** válasza:
76%
Nem értem, ez hogy jön ide.
2021. júl. 9. 17:55
 4/9 anonim ***** válasza:
85%
És az miért zárja ki, hogy nálatok legyen kettesben? Nem te mész hozzá hanem fordítva. 🤷‍♀️
2021. júl. 9. 17:56
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Amikor a mai panellakásokban gyakorlatilag a szomszéd fingását is hallod, az miben különbözik attól, mintha a másik szobában lenne valaki? Sosem értettem.
2021. júl. 9. 18:13
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
5-ös, én nem hallottam még a szomszédot fingani, de annyi a különbség, hogy a szomszéd nincs velem egy légtérben, nem használja a vécémet, lakáson belül nem futok össze vele. Ez most a kérdéstől függetlenül.
2021. júl. 9. 18:15
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
6: Ebben lehet valami. Viszont tényleg csak a "nem futunk össze" választja el a dolgot. Legalábbis én hallottam már felettem lakót budiba okádni, és ébredtem már fel szomszéd dugására hajnalban. Szerencsére már kertes házban élek, de ez megintcsak sok mindenkinek nem opció
2021. júl. 9. 18:21
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha kettőtök közül az egyiknek van saját albérlete/lakása, akkor nem kéne, hogy zavarjon ez a dolog.
2021. júl. 9. 18:27
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Engem is zavarna, nem vagyunk már gyerekek ennyi idősen hogy így kelljen élni.

Valahogy kell annyi önállóság, életrevalóság hogy legalább bérelni tudjon egy garzont 40 évesen.

2021. júl. 9. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!