Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek a sok átlagfizetésű férfi tényleg probléma?
A párkeresés szempontjából?
Egyik hozzászóló hölgy írta egy kérdéshez, hogy neki nehéz a párkeresés mert nem tud mit kezdeni a helyzettel amikor kiderül hogy a férfi fele annyit keres mint ő nőként. Tehát míg ő 600.000-et, addig a férfi csak max. 300.000-et. Ezért ő nem tud rá férfiként tekinteni.
A 600.000-es fizetés pedig nem egy álomfizetés kategória, ennyit diplomás férfiak közgazdasági, mérnöki, IT területen gond nélkül megkeresnek.
A hölgy lehet hogy érettségizett vagy szakmunkás pasikba fut bele?
Vagy magánál fiatalabbakba, esetleg bölcsés szakon/agrár szakon végzettekbe, de az is lehet, hogy phd-sokba.
Amúgy gondolom ez nettő ennyi, bruttó 950 000? Csak, hogy ugyanarról az összegről beszéljünk.
# 1
igen szerintem nettó 600 ezer, így értette gondolom a hölgy
"Nőknek a sok átlagfizetésű férfi tényleg probléma?'"
Én pont azt tapasztalom, hogy akikkel ismerkedek, inkább magasabb fizetésüek! Egyebként, nem, nem probléma! Nem is ertem a kerdest! Miért lenne probléma? Ő baja ha keveset keres. Nyilván ilyennel nem jönnék össze, mivel nem lehet rá családi életet alapozni. Csak simán nem jönnék vele össze, de nekem személy szerint, nem probléma, hogy egy számomra full érdektelen férfi mennyit keres
#
az nagy csalódás ha mondjuk számodra egyáltalán nem érdektelen, sőt vonzó de azzal szembesülsz hogy keveset keres a te igényeidhez képest?
Egy férfi teljesen normálisan és vonzón kinézhet úgy is hogy a te szempontrendszered szerint egy csóró.
# 6
az nagy csalódás ha mondjuk számodra egyáltalán nem érdektelen, sőt vonzó de azzal szembesülsz hogy keveset keres a te igényeidhez képest?
Egy férfi teljesen normálisan és vonzón kinézhet úgy is hogy a te szempontrendszered szerint egy csóró.
Figy, nekem IT mérnökként van 300 körüli nettóm. Szóval lehet elvárni 900 bruttókat, de majd felébred ha Magyarországon él :D
Szerintem 4 módon kereshetsz többet:
1. 20 év tapasztalat, senior tudás. (ha 40 felettieket keres a csaj, talán összejön)
2. Jó munkahely (csókos NER cég, osztrák cégnek bedolgozás, stb)
3. Van 3 gyereked. Ekkor a bruttódat kapod, ami már nem rossz.
4. Oyan tudásod van, ami baromi hiány. Pl fortran atyaúristenként őrködsz egy legacy rendszer felett amihez rajtad kívül alig ért valaki.
# 5
női szempontból egy 400-at kereső férfi is csóró
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!