Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőknek a sok átlagfizetésű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknek a sok átlagfizetésű férfi tényleg probléma?

Figyelt kérdés

A párkeresés szempontjából?

Egyik hozzászóló hölgy írta egy kérdéshez, hogy neki nehéz a párkeresés mert nem tud mit kezdeni a helyzettel amikor kiderül hogy a férfi fele annyit keres mint ő nőként. Tehát míg ő 600.000-et, addig a férfi csak max. 300.000-et. Ezért ő nem tud rá férfiként tekinteni.

A 600.000-es fizetés pedig nem egy álomfizetés kategória, ennyit diplomás férfiak közgazdasági, mérnöki, IT területen gond nélkül megkeresnek.

A hölgy lehet hogy érettségizett vagy szakmunkás pasikba fut bele?

2021. júl. 7. 17:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
54%
#9 Eddig a férjemnek is alacsony volt a fizuja, most képeztek kategóriákat, és kiderült, hogy annyira alul fizették, hogy most majdnem 1,5x-ös bért kap. Érdemes lenne elmenned állásinterjúkra, hátha egy bejön és megadják az 500-600 nettót.
2021. júl. 7. 18:47
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
11: Azt kifelejtettem, hogy vidéki vagyok. 200+ Km-re innen Pesten picit másabb a helyzet, de az ország nem csak Pestből áll! (9-es voltam)
2021. júl. 7. 18:55
 13/18 anonim ***** válasza:
#oks, jogos :)
2021. júl. 7. 18:57
 14/18 anonim ***** válasza:
56%

Én jól kereső nőként érzékelem ezt a problémát. Már nem vagyok fiatal, 45 alatti férfiak szóba sem jöhetnének nálam, tehát elméletileg olyan életkorról van szó, amikorra van egzisztenciája az embernek.

Nem arról van szó, hogy nem tudnék férfiként tekinteni nálam kevesebbet keresőre, de ebben a korban már megvannak az embernek a kialakult szokásai, életstílusa. Egy nálam rosszabb anyagi helyzetben lévő ember nehezen érti meg, és fogadja el, hogy rendszeresen rendelek ételt, jár hozzám takarítónő, sokat költök utazásra, kultúrára illetve a gyerekem oktatására. Találkoztam olyan férfival, aki szinte hisztériás rohamot kapott attól, hogy a lányom havi tandíja több, mint az ő fizetése.

Az alapvető gond szerintem az eltérő anyagi helyzet miatt eltérő értékrend és életstílus, főleg idősebb korban. Ráadásul a generációmban a férfiak nem fogadják el olyan könnyen a jelentősebb jövedelemkülönbségeket akkor sem, ha a nőt nem zavarná. Ugyanakkor a korosztályom jól kereső férfitagjai sokszor fiatalabb hölgyek iránt érdeklődnek, így több nő is kompromisszumot köt ebből a szempontből, az ismeretségi körömben három olyan kapcsolatot is tudok, ahol a nő legalább a háromszorosát keresi a partnerének.

2021. júl. 7. 19:19
 15/18 anonim ***** válasza:

8

Igen. Eléggé illuzioromboló. Nem igazán prioritás szamomra, hogy "jól nezzen ki" - Legyen ápolt, igényes. Sokkal fontosabb szamomra a jó humorérzék pl.

2021. júl. 7. 19:36
 16/18 anonim ***** válasza:
59%

Én egy átlagos szinten élő nő vagyok, kicsivel 40 felett. Nem annyira keresek jól, mint itt felettem a kb. korombeli nő, de igen, még így is adódnak néha kellemetlen szituációk...

450 eFt felett keresek, nincs lakáshitelem vagy ilyen nagyobb volumenű adósságom... teljesen átlagos, igényes szintnek gondolom az èletkörülményeimet. (annál is inkább, mert nekem egy kisfiam van, akit nyilván ennyiből tisztességgel el lehet tartani még Budapesten is, neki is futja kisebb tandíjra).

Olyan nehéz és kellemetlen számomra, hogy nagyon, de tényleg nagyon sok ilyen max. minimálbér közeli ingyenélő lúzer találna be “kapcsolatra”... és amikor egy randi annak latolgatásával telik, hogy pl abban a kerületben, ahol élek mennyit érhet az ingatlanom (ő meg többed magával bérelt lakásban vagy a szülei nyakán 40 felett!)...akkor ott nehéz jópofának lenni :)

Nem töltök hónapokat külföldön, tudok és szoktam főzni is, de egy étterem is belefér... nem várnék többet, csak egy ehhez hasonló szintet... de csak a “r*hadt szemét lehúzós, kölykeiknek pótapát kereső lepukkant vén sz*rok”! táborát erősítem akkor, amikor egy-egy ilyen alaknak a második-harmadik sétálós randi után inkább nemet mondok. :D

(Igen, volt olyan, hogy melegben kutyagoltunk- javasoltam, hogy egy jeges kávéra, hideg vízre ugyan pihenjünk màr meg... közölte, hogy nem gondolom, hogy ő akkora h...lye, hogy 350-ért vesz vizet, mikor otthon ingyen van, én miért nem hoztam magammal? :)

Amikor meghívtam, akkor kétszer rendelt, meg mèg elvitelre is...

Ezek olyan kellemetlenek... nem is tudom, hogy futottam most bele egynél több ilyen alakba...

2021. júl. 7. 20:43
 17/18 anonim ***** válasza:

A 600 ezret kereső is lehet egy műkörmös, fodrász, kozmetikus, szempillás aki egyszerűen senkinek nem ad számlát és amit megkeres azt zsebreteszi.

Ilyenekkel pedig közép és felsővezetők kevesbe szoktak összeállni.

2021. júl. 7. 23:37
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem mindenkinek hosszú a nyelve hogy azért fizessenek. Ki tudja miért fizetnek nekik. :D

Gondolom ezek a Mr és Miss Malacperselyek nem az isten háta mögött élnek és dolgoznak hanem a fővárosban vagy valamilyen nagyvárosi szintű agglomerációban. De bírom hogy csak ez a két hely létezik egyeseknek.

2021. júl. 8. 10:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!