Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan emberek,akik szeretnek szenvedni,mert megszokták,és félnek a sikertől is?

Figyelt kérdés
Nem születhet mindenki menőarcnak,vagy okosnak,magasnak,vagy gazdag családba.Viszont valaki mer lépni,vagy szorgalmasan tanul,dolgozik,vagy sportol és fejlődik,miáltal kompenzálhatja egy-két rossz tulajdonságát és máris vonzó lesz valaki számára. Viszont vannak akik nem tesznek semmit azonkívűl,hogy másokat hibáztatnak (ezek az incelek),hogy elkerüljék ezáltal is a felelősség vállalását,önsajnálatba merülnek,és szenvednek.

2021. júl. 8. 17:02
 1/5 anonim ***** válasza:
75%

Majd mindjárt jön "37F incel" trolléga és jól megmondja a tutit.

Viccen kívül: Felesleges kérdés, van nekik elég bajuk a provokálás nélkül is szvsz.

2021. júl. 8. 17:07
 2/5 anonim ***** válasza:
88%

Mi van azokkal, akik sokat dolgoznak, sokat tanulnak és fejlődnek és mégsem lesznek vonzók senki számára?! Tök jó tudni, hogy akkor én nem is vagyok incel! :-D Pedig de, csak a kérdező definíciója szerint nem.

32F incel

(én nem a 37F vagyok, de gondoltam én is ideírom már, ha ő divatot csinált)

2021. júl. 8. 17:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Én alapból mazo vagyok, tehát igen, a szenvedés az életem. (F)
2021. júl. 8. 20:42
 4/5 anonim ***** válasza:
".Viszont valaki mer lépni,vagy szorgalmasan tanul,dolgozik,vagy sportol és fejlődik,miáltal kompenzálhatja egy-két rossz tulajdonságát és máris vonzó lesz valaki számára." Azok szenvednek leginkább, akik mindezt megteszik, mégis magányosak.
2021. júl. 8. 22:40
 5/5 anonim ***** válasza:

"Viszont valaki mer lépni,vagy szorgalmasan tanul,dolgozik,vagy sportol és fejlődik,miáltal kompenzálhatja egy-két rossz tulajdonságát és máris vonzó lesz valaki számára."

És vannak az életben olyan dolgok, amiket a szőnyeg alá kell söpörni, mert eddig bármilyen országban felülkerekedett a gondolatvilágban, az az ország lesüllyedt. Ez pedig nem más, mint a genetikai determináció. Pedig sajnos attól még igaz. Nem 100%-ig, ahogy a láb nélküli Oscar Pistorius is lefutna itt sokakat, de mondjuk Usain Bolt ellen esélye se lenne. Vagy a boxoló csaj is szét tudna csapni rengeteg férfit, beleértve kőműves, fizikai munkásokat is, de Mike Tyson ellen esélye se lenne.

Remélem érthető. Vannak az életben fokozatMENTES dolgok, amikből a több mindig jobb. Ha van 100 000 Ft-od az jó. Ha van 100 200 Ft-od az még jobb. Igaz, 100 005 Ft-tal nem leszel boldogabb, mert ma már nem tudsz belőle semmit venni, de remélem értitek a gondolatmenetet.

Vagy a tudás. Ha ismersz 1000 idegen nyelvű szót, az jobb, mintha csak 950-et ismersz. Még akkor is, ha a nyelvvizsgán csak 2000 felett engednek át.

Tudtok még követni?

Nos, a párkeresés hasonló a nyelvvizsgához vagy bármilyen más vizsgához. Ha te fejlődsz meg jobb leszel, már csak azért is jobb, mert nagyobb eséllyel éred el VALAKINÉL a mércét, hiszen itt nem központilag vannak meghatározva a szintek, hanem ellenkező neműenként. Minden ellenkezőnemű egy-egy vizsgabiztos.

Ugyanakkor ugyanúgy vannak képzeletbeli szintek még ha nem is kőbevésettek, mert az ellenkező neműek érintkeznek egymással, látják egymás párkapcsolatait, sőt még ott van az aranystandard is, a média, a celebvilág és a többi, ami rengeteg emberre hatással van. Rád nem kell, hogy hatással legyen, elég, ha sokakra hatással van, egyre jobban fog benned erősödni az az érzés, hogy kilógsz a sorból.

Tehát a lényeg: Ez az egész élet olyan, mint valami hangyafarm. Akik felül vannak, azok kísérleteznek az emberekkel, mert igazából azon túl nincs tétje, minthogy élő stratégiai játékot játszanak a többi országgal.

Ahol megy ez a positivity dolog, ott jobban küzdenek az emberek, mert hisznek benne, de ezzel két dolog van.

1. A hatékonysága nagyon gyér... Ez mondjuk a tömeg szempontjából lényegtelen, de az EGYÉN szempontjából k...baszottul lényeges, hogy egy életet, évTIZEDEKET áldoz fel azért, hogy jusson valamire, aztán kiderül, hogy vakvágány, mert a fő cél, amiért csinálta volna, hogy népszerűbb legyen a nők körében és még egy jóképű dohánybolt előtt ácsorgó alkesz segédmunkás is lepipálja őt. Ezek után hajára kenheti a kényelmes életét, hiszen az számára természetes, az csak a segédmunkáshoz képest plusz. Ráadásul míg utóbbinak egy lottó ötös vagy egy nagyobb örökség is elég, addig ő már semennyi pénzből se tudja bepótolni a kimaradt éveket vagy jobb külsőt venni magának.

2. Egyirányú a dolog, hitet elvenni lehet, de adni nem, mert ahhoz már bizonyíték kéne.

2021. okt. 9. 13:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!