Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék ebben az esetben ismerkedni?
Utolsó féléves egyetemista vagyok,az egyik big 4-nál dolgozom gyakornokként,heti 40 órában és sokszor túlóra is van+szakdoga írás+egy nehéz tárgyammal elmaradtam,arra is kell készülni,mert augusztusban vizsga. semmi időm ismerkedni.
Egy éve szakítottam az utolsó barátommal,azóta egy kisebb kavarás volt az egyik baráti körömből egy sráccal,de nem volt komoly.
Azóta semmi.
Nincs időm ismerkedni egyáltalán. Barátokkal hétvégén minsig mentünk bulizni régen,ott ismerkedtem,de most már ők is dolgoznak így utaó évben ,fáradtak,hétvégén mindenki inkább pihen+korona is volt/van/lesz ugye,szóval ez sem a régi.
A tindert letöltöttem pár hete végső elkeseredésemben,volt sok matchem,de 99,9%ban hülyékkel,vagy szexkapcsolatot kerestek,ami nekem nem kell.
Van valakinek valami ötlete ,hogy így hogyan lehetne ismerkedni?
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!