Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácstalan vagyok!Mit tegyek?
38 éves férfi vagyok, és 1-2 hónapja kezdtem el beszélgetni itt az oldalon egy lánnyal.20 éves.Nem kimondottan ismerkedéssel kezdtünk beszélgetésbe.De idővel szokássá vált,hogy írunk egymásnak.Én nagyon megkedveltem, sokkal érettebb a koránál, és nagyon jól elbeszélgetünk, megértjük egymást.Minden stimmel.Tartok tőle, hogy idővel többet fogok érezni iránta.És fordítva is így érzem, ő felnéz rám, és nagyon tetszik neki az életvitelem a gondolkodásom.
Bevallom szoktam ábrándozni hogy milyen lenne együtt lenni ,egy párt alkotni és jó dolgokat megélni.És nyilván kellemes érzések törnek ilyenkor rám.Viszont mellette az eszem azt mondja hogy nem szabadna hagynom ilyen irányba terelni a beszélgetésünket.Mert valahol nem fair ha lekötöm, és csak velem van.Most kéne élnie, felfedeznie a felnőtt kort, a világot.Úgy érzem elvenném tőle ezeket a dolgokat, élményeket.Mert nyilván nekem már egészen más az életvitelem.
A másik pedig hogy én már azt a nőt keresem, akivel lehet komoly dolgokat tervezni, költözést, családot.És nyilván azért ilyen téren nem illünk össze.Nem is túlzás, hogy a gyerekem lehetne.
Csak rohadtul magányos vagyok, és annyira jó hogy ő van az életembe, és foglalkozunk egymással, meg általa kicsit mindig megélem újra és újra a vonzódás szépségeit, tipikus női-férfi incselkedéseket, flörtök, érzéki pillanatok.Nagyon vágynék ezekre a dolgokra a saját korosztályommal, akivel mondjuk közösek a célok.De nincs ilyen, de itt van ez a lány, és ő feldobja a mindennapokat.
Ha az érzésre hallgatok, akkor csak hagynám történjen ami történik.Ha az eszemre,akkor viszont minden egyes beszélgetéssel mélyebbre kerülünk, ami nem jó, egyikünk számára sem.
Megbántani sem szeretném.
Jó volna valami értelmes, használható ötlet :)
Köszönöm aki normális ír :)
A korosztályod vagyok kb. kérdező.
Alapvetően normálisan gondolkodsz, le a kalappal.
Amit kívülállóként lehet talán élesebben látni, azt szépen meg is fogalmaztad te magad:
“...nagyon vágynék erre a saját korosztályommal...de nincs ilyen...de itt van ez a lány”
Talán nem esik le, de valahol ő is egy pótlék.
Ne haragudj, de jól látod: ez nem vezetne hosszútávon sehová...
Ha csak a megerősítés kellett egy idegentől, akkor azt hiszem, tőlem megkaptad...
Meg kell próbálni! Ismertem ilyen párt és működött, de bennevan a pakliban az is hogy kiütközik valami.
Ez a ti történetetek!
le leszek pontozva.
de szerintem ez már bőven nagy korkülönbség és egy 20 évesnek nemhogy életbeli tapasztalata sincs, de kialakult identitása, belső értékei stb.
Lehet az is tetszik neki, hogy idősebb vagy, van kialakult életed, pénzed blabla. De miről beszéltek? tiktok? Insta? 31 vagyok, de én pl 20 évessel nem kezdenék, nem tudnék vele miről beszélni.
+ ha komoly elköteleződést tervezel, akkor szerintem keress idősebbet, akinek legalább kialakult jelleme van
Köszönöm a válaszokat!
Egyébként az nem igaz hogy egy 20 évesnek nincsenek belső értékei...erre ő az élő példa.És a jelleme sem fog hatalmas változáson átmenni.Fog majd alakulni, keresi önmagát, de nem lesz nagy változás.
Ha nem tudnám a korát, akkor korombelinek gondolnám, mert szinte mindenről tudunk beszélgetni, az élet nagy dolgairól.Egyszerű hétköznapi témáról.De még a semmiről is tudunk beszélgetni.Vannak olyan tulajdonságai vagy viselkedés jellemzője, amelyek a korának megfelelő,de nagyobb mértékben komoly és érett gondolkodású.
Egyébként tudom hogy mi a helyes, és azt is hogy én vagyok az idősebb, és nekem kell észnél lenni.Csak rohadt nehéz...jelenleg ő jelképezi a jót az életemben, feldobja ,boldoggá teszi a napjaimat.És akkor ezt engedjem el,ráadásul önszántamból...hogy visszatérjen a magány, és a szürke hétköznapok.Nehéz egy ilyen helyzetben nem önzőnek lenni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!