Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » HA az idősebb nővel megbizunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HA az idősebb nővel megbizunk egymásba,facebookon jól elbeszélgetünk minden témáról,meg amikor egyikünk akart kapcsolatot a másiktól,de a másikunk nem akart kapcsolatot,lehet még találkozó és pár kapcsolat? 26/F

Figyelt kérdés

2021. júl. 9. 21:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a kérdést rajta kívül senki nem tudja megválaszolni!

Ha mindketten hezitáltok, amikor a másik akarja, valószínűleg nem. Mennyivel idősebb, és van -e gyereke, netalán kapcsolata?

2021. júl. 9. 22:07
 2/9 A kérdező kommentje:
15 év kor különbség van köztünk,és vannak felnőt gyermekei huszon évesek 20-24 év kööttiek,rossz házaságbban van
2021. júl. 9. 22:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A baj az, hogy férjnél van. Nem tudsz vele normális kapcsolatot teremteni, nem jelenhetsz meg vele nyilvánosan, bujkálni kell. Nem csinálhattok közös programokat, a család mindig előbbre való lesz. Sajnálom, hogy ezt kellett mondanom, ugyanezt mondanám lányoknak is, ha nős pasi tetszik nekik.

74N

2021. júl. 10. 02:12
 4/9 anonim ***** válasza:
78%
Vicc kategória. 15 évvel idősebb házas nő korodbeli gyerekekkel. Neki te soha nem leszel partner, csak kaland.
2021. júl. 10. 02:30
 5/9 anonim ***** válasza:
68%

Egy 43 éves kolléganőmnek volt egy ilyen, kb 24-27 közötti "barátja".

Ez a nő is férjezett volt, két nagy lánya volt.

Tudod, hogy hívta a srácot , ha néha beszélt róla? Az "kis biovibrátorom"...

Volt,hogy a srác megvárta az iroda előtt, amikor a kolléganőm ezt látta, a hátsó kijáraton ment ki,mert cikinek találta.Csak négy fal között érezte vele jól magát....És ezt el mondta, többeknek...

2021. júl. 10. 06:42
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszolo.a házassága rossz férje miatt.felnőtt gyermekei vannak.nő nem boldog uj kapcsolatot akar.ő akart kapcsolatot tőlem,de én nem,később én akartam tőle most ő nem
2021. júl. 10. 10:04
 7/9 anonim ***** válasza:
70%

HA az idősebb nővel megbizunk egymásba,facebookon jól elbeszélgetünk minden témáról,meg amikor egyikünk akart kapcsolatot a másiktól*

mi ez a diszkrimináció ?

2021. aug. 4. 17:04
 8/9 anonim ***** válasza:

"akart kapcsolatot tőlem,de én nem,később én akartam tőle most ő nem"

Egy nő nem viseli el a visszautasítást. És ezen felül is nagyon szar érzés, hogy beleugrana valami ismeretlenbe, te meg nyivákolsz. Ez már nagyon el van...

2021. aug. 5. 20:37
 9/9 anonim ***** válasza:
5 ös, az ismerősöd primitív. Nem minden 43 éves nő ennyire alpári.
2021. nov. 4. 21:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!