Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HA az idősebb nővel megbizunk egymásba,facebookon jól elbeszélgetünk minden témáról,meg amikor egyikünk akart kapcsolatot a másiktól,de a másikunk nem akart kapcsolatot,lehet még találkozó és pár kapcsolat? 26/F
Ezt a kérdést rajta kívül senki nem tudja megválaszolni!
Ha mindketten hezitáltok, amikor a másik akarja, valószínűleg nem. Mennyivel idősebb, és van -e gyereke, netalán kapcsolata?
A baj az, hogy férjnél van. Nem tudsz vele normális kapcsolatot teremteni, nem jelenhetsz meg vele nyilvánosan, bujkálni kell. Nem csinálhattok közös programokat, a család mindig előbbre való lesz. Sajnálom, hogy ezt kellett mondanom, ugyanezt mondanám lányoknak is, ha nős pasi tetszik nekik.
74N
Egy 43 éves kolléganőmnek volt egy ilyen, kb 24-27 közötti "barátja".
Ez a nő is férjezett volt, két nagy lánya volt.
Tudod, hogy hívta a srácot , ha néha beszélt róla? Az "kis biovibrátorom"...
Volt,hogy a srác megvárta az iroda előtt, amikor a kolléganőm ezt látta, a hátsó kijáraton ment ki,mert cikinek találta.Csak négy fal között érezte vele jól magát....És ezt el mondta, többeknek...
HA az idősebb nővel megbizunk egymásba,facebookon jól elbeszélgetünk minden témáról,meg amikor egyikünk akart kapcsolatot a másiktól*
mi ez a diszkrimináció ?
"akart kapcsolatot tőlem,de én nem,később én akartam tőle most ő nem"
Egy nő nem viseli el a visszautasítást. És ezen felül is nagyon szar érzés, hogy beleugrana valami ismeretlenbe, te meg nyivákolsz. Ez már nagyon el van...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!