Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők ha férfiak megszólítják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ha férfiak megszólítják őket, miért reagálnak így?

Figyelt kérdés

Ez szinte minden nőre igaz ha egy férfi ismerkedési szándékkal megszólítja őt.

Ilyenkor a nő visszakérdez valami vagy gúnyosat, vicceset, vagy dühösen reagál stb.

pl. hogy "Minden nőnek ezt mondod?" , "Én hanyadik vagyok akihez ma odamentél?" stb.

Nők ezeket a gúnyos visszakérdezéseket akkor mondják ha a pasi nem tetszik külsőre?

2021. júl. 5. 07:19
1 2 3 4 5 6
 51/60 A kérdező kommentje:

# 50

Nagyon sok boldogságot kívánok neked és hogy valósítsd meg minden álmodat és vágyadat.

2021. júl. 8. 13:00
 52/60 Ruby04 ***** válasza:
18%

De hozzád a kutya sem menne, mert szép brit nőt nagyítóval sem találni, kivéve azokat, akik a volt gyarmatokról származnak. 😂

Azok szépek többnyire.

2021. júl. 8. 13:00
 53/60 Ruby04 ***** válasza:
0%

#51 Ha ez irónia akart lenni, öllég gyenge.

A téma az, h örülök vminek és vki puszta rosszindulatból beleront, úgy h senki nem osztott lapot, csak vegyük el egy ember jó kedvét, mert én vagyok a felvágott nyelvű, frankómegmondó pinavera

2021. júl. 8. 13:07
 54/60 A kérdező kommentje:

# 53

én nem bántok vagy sértek meg másokat. Tiltja a vallásom. Ha valaki nekem rosszat kíván én cserébe jót kívánok, ez táplálja a lelket és megnyugtatja.

2021. júl. 8. 13:14
 55/60 Ruby04 ***** válasza:
100%
A vallás a nép ópiuma
2021. júl. 9. 20:18
 56/60 anonim ***** válasza:
100%
A magyarok opiuma a pálinka.
2021. júl. 9. 20:19
 57/60 Ruby04 ***** válasza:
100%
#56 Akkor én nem vagyok magyar, mert az én ópiumom az ópium; sosem iszom alkoholt.
2021. júl. 10. 14:41
 58/60 anonim ***** válasza:
55%
Nagy hiba xd
2021. júl. 10. 20:29
 59/60 George34 ***** válasza:
37%

Érdekes velem a nők/lányok nagy többsége örűlni szokot amikor megszólítom a nyílt utcán vagy közhelyeken.

S igen én is kapok elutasítást, de nem a világ vége, és nem érzem úgy hogy ez bántana, sőt egy kicsit örülök is neki, mert már az elején őszinte volt hozzám és nem később derült volna ki hogy "mégsem tetszek neki".

Amúgy ha a lány azt kérdi hogy "Minden lánynak ezt szoktad mondani?" akkor erre ez a válaszom "Nem, csak annak aki tetszik." <--ettől nem a többi lány jutt eszébe, hanem az hogy tetszik és vonzónak találom, és ettől egyedinek érzi magát, és nem foglalkozik mással örömében.

Meg ha azt kérdezi (amit a legtöbben nem szoktak) hogy "Sok barátnőd volt már?" akkor arra csak annyit mondok hogy "Nem panaszkodom." Nos ezzel nem mondtam igent vagy nemet, de viszont megmaradtam érdekesnek, mert ettől a lány érez egy kis misztériát *varázst* (ha úgy tetszik), mert tudjuk hogy a kevesebb néha több.

2021. júl. 10. 23:23
 60/60 Ruby04 ***** válasza:
55%

#59 Bakker, ez nagyon-nagyon, mondhatni módfelett érdekes, misterieuse, már-már posztmodern drámába illő elbeszélés volt, megfogott eredetisége, a felvetett probléma feldolgozatlansága, az egyedi hanghordozás, a végső soron briliánsan objektiválódó stilisztikai bravúr, és félénk, ámde ivari baszdühtől forrongó férfiak számára is hasznos, egyszerűen lapozható nőügyi bédekker.

Gratulálok, fiam, ígéretes mű, de kéretik nem feledni, hogy az út rögös, olykor buktatókkal teli.

2021. júl. 16. 19:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!