Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők ha férfiak megszólítják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ha férfiak megszólítják őket, miért reagálnak így?

Figyelt kérdés

Ez szinte minden nőre igaz ha egy férfi ismerkedési szándékkal megszólítja őt.

Ilyenkor a nő visszakérdez valami vagy gúnyosat, vicceset, vagy dühösen reagál stb.

pl. hogy "Minden nőnek ezt mondod?" , "Én hanyadik vagyok akihez ma odamentél?" stb.

Nők ezeket a gúnyos visszakérdezéseket akkor mondják ha a pasi nem tetszik külsőre?

2021. júl. 5. 07:19
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
89%
Attól függ, mit mondasz a nőknek. Ha egyen szöveget mondasz, akkor nem csoda, hogy megkérdezik, ma ő a hányadik? A nő azt szeretné érezni, hogy valami olyan különleges van rajta, ami máson nincs, és azért szólítottad meg.
2021. júl. 6. 17:09
 42/60 Ruby04 ***** válasza:
17%
#41 Ez igaz. Azt kell mondani nekik, amit hallani akarnak. És onnantól, mint a karikacsapás.
2021. júl. 6. 19:39
 43/60 Ruby04 ***** válasza:
52%
#40 Mester! Komolyan!
2021. júl. 7. 00:02
 44/60 anonim ***** válasza:
77%
Hiába, látod, hogy mindenki lepontozott. Pedig tényeket írtam le. Régen én is próbálkoztam utcán, de sajnos tényleg esélytelen. Nem okolom emiatt a nőket. Lehet tényleg sok a bunkó pasi. Munkahelyen, suliban kell ismerkedni, esetleg baráti társaság néha. Ott egy két bók, egy kis alkohol és tuti a siker.
2021. júl. 7. 05:56
 45/60 Ruby04 ***** válasza:
17%
Nem, az a jó, mondhatni ideális, ha van vmi ürügy. Pl. aranyos eladó lány a trafikban. Látszott, h az amúgy 42 mp-es művelet (öngyújtó vásárlása) miért telt 14 percbe. Semmi nem volt, csak a puszta, édes flört, ami segít túlélni a sivár hétköznapokat.
2021. júl. 7. 08:14
 46/60 anonim ***** válasza:
82%

Ha én így reagálnék, valszeg azért lenne, mert ő a sokadik ember, ugyanazzal a dumával és kezd kicsit unalmas lenni, hogy mindenki mindenkinél ugyanazzal bepróbálkozik, mert "hátha összejön", nem pedig azért, mert igazán bejön a srácnak/fiúnak/férfinek valaki. :)

20L

2021. júl. 7. 09:52
 47/60 Ruby04 ***** válasza:
0%
Akkor rontsd el az életkedvem, te bunkó, rosszindulatú, kelet-európai paraszt siksa.
2021. júl. 8. 10:24
 48/60 Ruby04 ***** válasza:
0%
Kár, h az amerikaiak nem bombázták le a nagy/dédszüleidet és akkor nem lennél itt n+1694 felesleges embernek
2021. júl. 8. 10:31
 49/60 A kérdező kommentje:

# 48

még szerencse hogy nem magyar származású vagyok hanem angol :D, ott nem bombáztak amerikaiak.

2021. júl. 8. 12:28
 50/60 Ruby04 ***** válasza:
0%
Akkor a németek
2021. júl. 8. 12:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!