Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit reagálnatok, ha buszon megszólítana egy lány azzal, hogy érdekes vonásitok vannak, megengedtek-e egy fotó, hogy lerajzolhasson?
Egy huszon éves srác állt mellettem a buszon, érdekes arca volt, nem jóképű, nem is annyira férfias vonasai voltak, de valahogy megfogott.
Szimpatikus is volt, és kiváncsi is lettem vajon mennyire tudnám elkapni a karakterét, csak gyakorlásképp.
De nem nagyon nézett rám, végig kifelé nézett csak az ablakon így végül nem mertem megszólítani. :/
Meg amúgy is ha barátjője van, kínos lett volna vagy akkor is ha nincs. :D
Mit gondoltok?
Egyik barátom, ugyanígy szokott leszólítani random embereket portré fotóhoz, általában örülni szoktak, aztán megbeszélnek egy időpontot fotózáshoz.
A rajzolás miért creepy? :D
Amúgy a többi kategóriát nem nézik ennyien...
Semmi gáz kérdező.
Igen, itt vannak a legtöbben.
És ez srác kicsit szimpatikus is volt, kettő az egyben :)
Mások karaktere is megfognak néha, de fele annyira sem vagyok bátor, hogy megszólítsak egy ismeretlent, mert félreérti, de jelen esetben ha amúgy is szimpatikus, akkor annyira talán nem gáz. :D
Akkor tudnám, hogy valami komoly gond van vele!
Lett egy nem éppen kellemes fertőzésem 3 botfly pup van az arcomon, de nem nagyon találok dokit, aki foglalkozni akarna vele.
Még durván 7-8 nap és elmúlik magától is, de akkor is nagyon idegtépő, hogy óránként felébredek rá esténként és napközben is olyan fájdalmak törnek rám, hogy azt hiszem rögtön belehalok.
A legnagyobb gondom, hogy már csak 1 hétre való szabim van, ha tovább tart, akkor kénytelen leszek így menni dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!