Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Mit reagálnátok arra, ha az utcán megszólítana egy férfi titeket, és ezt mondaná?
"Szia. Ne haragudj, de olyan bájos vagy, nagyon jól mutatnál egy óriásplakáton."
Ha kedvesnek tartjátok, mehetne tovább az ismerkedés?
Kort is írjatok!
Bármennyire kedves gesztusnak szánná nekem nem jönne be.Odáig esetleg igen,hogy bájosnak talál, de az óriás plakátos rész már túlzás.
Ráadásul úgy gondolom,hogy egy ilyen kezdet után olyan nagyon nem is tudnám elképzelni hogyan vinné a szálat tovább.
Kb így: "Ja, csak poénnak szántam, és jobb nem jutott eszembe.."
Nekem, ha leszólít bármivel egy férfi az utcán, első gondolatom, hogy jajj, ha nem eltévedt külföldi, akkor pénzt akar, jajj, ha az sem, akkor szatír.
Egyébként már voltam óriásplakáton pedig nem vagyok modell, és ha egy ismerősöm jönne ezzel a dumával, biztos megkérdezném, hogy na de mit akar reklámozni velem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!