Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők ha férfiak megszólítják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ha férfiak megszólítják őket, miért reagálnak így?

Figyelt kérdés

Ez szinte minden nőre igaz ha egy férfi ismerkedési szándékkal megszólítja őt.

Ilyenkor a nő visszakérdez valami vagy gúnyosat, vicceset, vagy dühösen reagál stb.

pl. hogy "Minden nőnek ezt mondod?" , "Én hanyadik vagyok akihez ma odamentél?" stb.

Nők ezeket a gúnyos visszakérdezéseket akkor mondják ha a pasi nem tetszik külsőre?

2021. júl. 5. 07:19
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
66%

24: Ja, a tapasztalat abszolút ezt mutatja, hogy senki nem jön oda hozzánk... Oh wait.

Én személy szerint meglennék nélküle. Ha ismerkedni akarnék, eleve a környezetemben keresnék partnert.

2021. júl. 5. 13:53
 32/60 anonim ***** válasza:
86%

Az a baj, hogy azt nem értik a férfiak, hogy az utcai ismerkedés nem úgy működik, hogy odamentek random nektek tetsző csajokhoz. Persze lehet azt is, de kb. borítékolható az elutasítás.

Ha az utcán sikerrel akar ismerkedni valaki, akkor figyelni kell a nőkre. Aki fejet lehajtva olvas, zenét hallgat, telefonját pötyögi, kerüli a szemkontaktust, az nyilvánvalóan nem akar ismerkedni. De ha már volt egy összenézés, összemosolygás, na akkor érdemes megpróbálni, mert akkor működhet is akár.

2021. júl. 5. 15:12
 33/60 anonim ***** válasza:
19%
Szegény lányok, megszólítják őket az utcán brühühü
2021. júl. 5. 16:30
 34/60 anonim ***** válasza:
88%

Szegény fiúk, nemet mondanak nekik a gonosz nénik....

Tényleg akkora élmény a potenciális agressziót kezelni valakitől, akire k.ra nem vagyok kíváncsi ☺️

2021. júl. 5. 16:47
 35/60 anonim ***** válasza:
97%

Miért nem ismerkedek?

Mert mikor odajön valami random idegen, leszólít, és megmondom, hogy van barátom, akkor 10/7 elküld az anyukámba, hogy hazug r...nc vagyok. Na, ezek után már nagyon magas ívben szrok le mindenkit.

2021. júl. 5. 17:10
 36/60 Ruby04 ***** válasza:
11%

Istenem, mekkora igaza volt a román filozófusnak, h a(x)-ok mellett a magyarok a világ legbutább emberei. :(

Annyira ciki közétek tartozni, h mindjárt elégetem a személyimet.

2021. júl. 5. 17:31
 37/60 anonim ***** válasza:
37%
9: Az a baj, hogy utcán így reagálnak ahogyan írod, "neten ne mert legyen férfi, meg az nem is arra való", meg a "nem mernek kezdeményezni se" szövegek. Akkor most mihez kezdjen egy férfi, aki ismerkedni szeretne?
2021. júl. 5. 19:18
 38/60 anonim ***** válasza:
96%
Tőlem egyszer akartak sötétbe cigit tarhálni nem voltam hajlandó válaszolni, erre nekiállt kötekedni. Higgyétek el, nem kellemes. Úgyhogy udvariasan, rá se nézve nemet mondani és elosonni általában működik.
2021. júl. 6. 13:44
 39/60 anonim ***** válasza:
100%
33: nem az a baj, hogy leszólítanak / bókolnak. Hanem az, hogy ezek után azt várják a nőktől, hogy legyenek HÁLÁSAK meg ott bazsalyogjanak azért, mert egy random férfi azt gondolja, hogy szépek / cuki a pofijuk / jó a lábuk stb.
2021. júl. 6. 15:08
 40/60 anonim ***** válasza:
15%
A nők nem ismerkednek utcán, ez tény. Ezért kúrtam végig már a munkahelyemen kb a nők felét. Céges buli, pia, ismernek így zöld a lámpa.
2021. júl. 6. 15:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!