Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ha férfiak megszólítják őket, miért reagálnak így?
Ez szinte minden nőre igaz ha egy férfi ismerkedési szándékkal megszólítja őt.
Ilyenkor a nő visszakérdez valami vagy gúnyosat, vicceset, vagy dühösen reagál stb.
pl. hogy "Minden nőnek ezt mondod?" , "Én hanyadik vagyok akihez ma odamentél?" stb.
Nők ezeket a gúnyos visszakérdezéseket akkor mondják ha a pasi nem tetszik külsőre?
24: Ja, a tapasztalat abszolút ezt mutatja, hogy senki nem jön oda hozzánk... Oh wait.
Én személy szerint meglennék nélküle. Ha ismerkedni akarnék, eleve a környezetemben keresnék partnert.
Az a baj, hogy azt nem értik a férfiak, hogy az utcai ismerkedés nem úgy működik, hogy odamentek random nektek tetsző csajokhoz. Persze lehet azt is, de kb. borítékolható az elutasítás.
Ha az utcán sikerrel akar ismerkedni valaki, akkor figyelni kell a nőkre. Aki fejet lehajtva olvas, zenét hallgat, telefonját pötyögi, kerüli a szemkontaktust, az nyilvánvalóan nem akar ismerkedni. De ha már volt egy összenézés, összemosolygás, na akkor érdemes megpróbálni, mert akkor működhet is akár.
Szegény fiúk, nemet mondanak nekik a gonosz nénik....
Tényleg akkora élmény a potenciális agressziót kezelni valakitől, akire k.ra nem vagyok kíváncsi ☺️
Miért nem ismerkedek?
Mert mikor odajön valami random idegen, leszólít, és megmondom, hogy van barátom, akkor 10/7 elküld az anyukámba, hogy hazug r...nc vagyok. Na, ezek után már nagyon magas ívben szrok le mindenkit.
Istenem, mekkora igaza volt a román filozófusnak, h a(x)-ok mellett a magyarok a világ legbutább emberei. :(
Annyira ciki közétek tartozni, h mindjárt elégetem a személyimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!