Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők ha férfiak megszólítják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ha férfiak megszólítják őket, miért reagálnak így?

Figyelt kérdés

Ez szinte minden nőre igaz ha egy férfi ismerkedési szándékkal megszólítja őt.

Ilyenkor a nő visszakérdez valami vagy gúnyosat, vicceset, vagy dühösen reagál stb.

pl. hogy "Minden nőnek ezt mondod?" , "Én hanyadik vagyok akihez ma odamentél?" stb.

Nők ezeket a gúnyos visszakérdezéseket akkor mondják ha a pasi nem tetszik külsőre?

2021. júl. 5. 07:19
A kérdező szavazást indított:
akkor reagálok így ha nem tetszik a pasi
ez valahogy ösztönösen jön, még akkor is ha nagyon helyes a pasi
tudatosan csinálom, hogy megalázzam
zavarba jövök és így kompenzálom
nem így ismerkedek ezért ez a leggyorsabb mód hogy elzavarjam
elegem van már az összesből, a világ legjobb pasijára is így reagálnék
csak akkor csinálom ha éppen párkapcsolatban vagyok
szeretem kicsit zavarba hozni őket, de amúgy örülök hogy ismerkedni akarnak velem
legszívesebben durvábban reagálnék, de visszafogom magam
egyéb: írd le hozzászólásban
39 szavazat
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
94%
Mert ijesztő tud lenni! Én úgy reagálok, hogy azt mondom van valakim mégha szingli is vagyok. Annyi bolond van már, hogy jobb félni mint megijedni.
2021. júl. 5. 08:07
 2/60 anonim ***** válasza:
100%

Egyéb:

Nem csinálok ilyet, kedvesen visszautasítom.

2021. júl. 5. 08:54
 3/60 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbben csak simán gyorsan tovább mennek. Szerintem kevesebben vannak azok, akik le mernek állni kötekedni. Sose lehet tudni milyen őrült pécézett ki magának.
2021. júl. 5. 09:06
 4/60 anonim ***** válasza:
80%
Egyéb: válasz nélkül továbbmegyek, mintha meg sem hallottam volna. Szerencsére csak néhány ilyen eset volt eddig életemben (leszámítva az útépítő munkásokat, de azok kinek ne szólnának oda valamit). Nem ismerkedem így, és nem tartozom magyarázattal, ezért el is engedem a fülem mellett ezeket a próbálkozásokat.
2021. júl. 5. 09:44
 5/60 anonim ***** válasza:
100%

"pl. hogy "Minden nőnek ezt mondod?" , "Én hanyadik vagyok akihez ma odamentél?" stb."

Pasi vagyok, de egyéb. Akkor mondják ezt, ha érződik, hogy vagy valami gagyi csajozós duma, vagy nem hat őszintén a dolog.

2021. júl. 5. 10:04
 6/60 anonim ***** válasza:
12%
4 kicsit bunkó vagy
2021. júl. 5. 10:04
 7/60 anonim ***** válasza:
95%

Ignorálom, mint aki nem is hallotta.

Volt amikor anno megköszöntem de mondtam h van barátom.

Aztán ordibalt utánam hogy nem is igaz, ne tegyed magad hazug k.rva

Azóta ignorálás, levegőnek nézés a reakcióm.

2021. júl. 5. 10:07
 8/60 Ruby04 ***** válasza:
83%
Én kinéztem egy lányt vhol. Nagyon reméltem, h újra látni fogom. És meg is láttam, odamentem, és megszólítottam, kb. h szia, hmm, a múltkor láttalak és … nem beszélhetünk egy picit? Aztán sorra kerültem, de mondta, h megvár. És megvárt. Nem lett mennyegző, de két olyan napot okozott, ami az eddig leélt sokezerből a legcsodálatosabb volt. Aztán eltűnt. Mindegy. De nem ijedt meg, inkább örült, sőt mondta, h ő is szeretett volna beszélgetni.
2021. júl. 5. 10:33
 9/60 anonim ***** válasza:
86%
Utálom, mikor leszólítanak az utcán. Még ha nem is lennék férjnél, akkor sem lennék kíváncsi random emberekre, akik a semmiből elém ugranak a buszmegállóban. Ijesztő arányban kezelik rosszul az elutasítást és tényleg semmi szükségem a verbális zaklatásra, miután közöltem velük, hogy köszi, ne. Ez tényleg olyan dolog, amit nem értetek, amíg nem éltetek lányként.
2021. júl. 5. 10:35
 10/60 anonim ***** válasza:
34%

Mondjuk azért ha valaki köszön neked és tényleg normális, nem kerül semmibe visszautasítani.

Ok, hgoy nem tartoztok magyarázattal, de attól még paraszt vagy.

Mi an ha a "Szia" után segítség kérés jön, de te mr sétálsz is tovább és nem hallod.

Én sosem szólítgatok így le lányokat, de ennél azért ne legyünk besavanyodottak, hogy "jajj uristen megint hozzamszolt egy, fujj"

2021. júl. 5. 10:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!