Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ha férfiak megszólítják őket, miért reagálnak így?
Ez szinte minden nőre igaz ha egy férfi ismerkedési szándékkal megszólítja őt.
Ilyenkor a nő visszakérdez valami vagy gúnyosat, vicceset, vagy dühösen reagál stb.
pl. hogy "Minden nőnek ezt mondod?" , "Én hanyadik vagyok akihez ma odamentél?" stb.
Nők ezeket a gúnyos visszakérdezéseket akkor mondják ha a pasi nem tetszik külsőre?
És nálad meg minden férfi bunkón reagált az elutasításra (vagy bunkó rád sem nézek dologra) és minden férfi erőszakos?
Te sem vagy jobb.
Mi meg a bunkó, nem törődő, megalázó viselkedésre, amit sokan csináltok.
Ezért nem megy már oda hozzátok semmilyen pasi....sehol. Ez van.
"Ezért nem megy már oda hozzátok semmilyen pasi....sehol. Ez van."
Érdekes... Párommal meg tudtunk ismerkedni utcai leszólítgatások nélkül is. Ő sem ismerkedett soha ilyen formában. Megvannak erre a megfelelő lehetőségek (baráti vagy ismerősi társaságok, valami hobbi kapcsán), ahol normálisan szóba lehet elegyedni a másikkal és nem tűnik úgy, hogy már röptében a legyet is és annyi elég volt, hogy a másikat meglássa az utca túloldaláról..
Látod 24, pont az ilyenek miatt, mint te van a sok előítélet meg a rossz tapasztalat. Te sem bírod elfogadni az elutasítást, helyette itt erőszakoskodsz, hogy de igenis minden nőnek kötelessége leállni bárkivel csevegni aki megszólítja. Most meg már, mivel továbbra sincs sikered, nekiállsz flegmázni, hogy haha úgy se kelletek senkinek.
Utcán ugyan ezt éli át sok nő. Odajön a csávó, akkor még szép vagyok, meg szimpatikus, meg szívesen megismerne, de ha elutasítom, akkor rögtön ocsmány k_rva vagyok, aki egyedül fog megdögleni.
Én sem szoktam leszólítgatni lányokat. De az a helyzet kihagyhatatlan volt.
Egy ilyen volt. De csak innen, a gyk-ról kettő.
Ezek persze hosszas beszélgetések után alakultak ki, de nagyon jó volt mindkettő.
Amúgy nőként engem sem dobna fel egy ilyen helyzet, mint írtam, idegesít, ha ffiként rámstartol egy pasi. A flörtöt viszont imádom. Amikor rámmosolyog egy lány, ehh
Én max. akkor kérdeznék ilyen, kicsit ironikusan, ha tényleg látom, hogy előttem odament még 6 lányhoz, és nem én érdeklem, hanem az, hogy puni van a lábam között.
Egyébként meg nem kötelezettség és nem bunkóság vadidegennel nem leállni cseverészni, mert nem tartozik neki az adott nő vagy férfi elszámolással. Arról nem is beszélve, hogy sok pasi tényleg milyen agresszív lesz egy elutasítástól. De itt is, leírja egy nő, hogy konkrétan agresszíven lépnek fel ellene férfiak, és az nagyobb gond, mint egy elutasítás, és van olyan véglény, aki beírja, hogy nem. Basszus, engem egyszer majdnem megerőszakoltak a saját lépcsőházunkban, mert valahogyan bejutott egy idegen, és nem volt hajlandó felfogni, hogy NEM (amikor elmondtam vagy 10x). De NYILVÁN, az sokkal kisebb baj, mint hogy visszautasít téged a pipi, akit kinéztél magadnak, tényleg. De nem ez az egyetlen eset, amit átéltem, hozzámvágtak pl. piát azért, mert nem fordultam meg a cuppogásra, megpróbáltak letaperolni, sötétben követtek több háztömbön keresztül... és igen, ha az emberrel ilyen többször megtörténik, meg ha lek...zzák azért, mert nem megy el szobára az első jöttmenttel, persze, hogy óvatosabb lesz.
Ha nincs kedvem ismerkedni, akkor vagy rájuk szólok, hogy nem érdekelnek vagy elsétálok szó nélkül.
Nyilván attól függ, hol és hogyan közelít meg, aki normálisan, normális helyszínen közelít meg, azzal én sem vagyok bunkó indokolatlanul.
De pl. olyan volt már, hogy szórakozóhelyen álltam a pultnál, vártam az italom, és egy pasi odajött mellém, nem köszönt, nem mondott semmit nekem, hanem a pultosnak adta le a rendelést, hogy "kérek egy mitomén, sört, a hölgynek meg egy vodkanarancsot".
Én erre nem reagáltam, még csak rá se néztem, mikor megkaptam a - saját magam által, korábban - megrendelt italomat, azt kifizettem és faképnél hagytam. Úgy jött utánam szájat tátva, hogy ő engem meg akart hívni.
Ha már meg akar hívni valamire, akkor az a minimum, hogy köszön szerintem és bemutatkozik, de lehet én vagyok túl tradicionális, és a modern világban már valóban nekem kéne hasra buknom egy vodkanarancstól, amit nagy kegyesen szó nélkül hozzám vágnak :D
De ilyet, hogy "minden nőnek ezt mondod" meg "hányadik vagyok" én sosem mondom, mert iszonyatosan béna, komplexusos reakciónak gondolom, nem ettől fogom királylánynak érezni magam, hogy hú, hát hozzám jött csak oda a mai buliban.
Jó, hát sok a bárdolatlan, öntelt férfi. De én nem azért mentem oda, mert “puni van a lába között”, hanem mert meglátni és megszeretni…
De nem szoktam odafüttyenteni, sőt, még egész fiatal nőket is magázok. Ez egy egyedi eset volt, tudtam, h lépni kell, és bejött.
Meg ez más, mint amikor flört van, mondjuk a trafikban vagy a szupermarket pénztárosával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!