Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen személyiségváltozással, hobbikkal, szabadidős dolgokkal lehetne a nagyon durván kocka életformát kifelé "emberibbé" tenni?
Tízes: két hete csinálom úgy hogy fizetnek is érte.
Előtte sokkal többet kellett készülni rá, végül egy IBM-es kurzus kipipálása hozta meg, hogy egyáltalán hozzá tudjak kezdeni a dologhoz. Ez nem olyan hogy otthon összedobsz egy saját Mariót vagy Tanky game-et C++ -szal aztán már mész is junior fejlesztőnek egy garázscéghez akár 8 osztállyal is. Itt izmozni kell kőkeményen...
Próbáld ki aztán megtudod!
Az 5-ös válaszoló vagyok, szeretném megköszönni, hogy megerősítesz egy döntésemben.
Írták korabban, hogy "informatikusok és emiatt vonzódnak a kollégákhoz", remélem egyszer én is újra tudok azonosulni ezzel.
Sok sikert a jó benyomáshoz.
Akkor nem izmozol eléggé, ha itt picsogsz a szuper melóddal.
A nők ezt (azaz az ambíciót, a jó fizetést) kiszimatolják és le is csapnak rá, úgyhogy más (nagy) gond van veled.
13:
ide a nem a meló miatt jöttem, hanem a már említet "latin stílussal" kapcsoaltban. Be kell valljam egyelőre ez utóbbiban nem tudom melyik fórum lenne a legmegfelelőbb. AI-ban lenne ötletem bőven.
Na de viszont, ne tereljünk, maradjunk az alapkérdésnél:
Hogyan lesz a kockából latin macho?:
Ez a kérdés, és ez is van olyan bonyolult mint az AI.
A kockából sosem lesz latin macho. Nekem volt már mind a kettőféle pasim, durván kocka és latin macho (spanyol is volt ráadásul). A kocka az elején megjátszotta magát, hogy eljárós, bulizós stb, de amint a szürke hétköznapokba tért a kapcsolatunk, ki sem lehetett robbantani a gép elől. Én is ilyen besavanyodott, unalmas ember lettem mellette, mindenki észrevette körülöttem. Egy ideig menni fog a megjátszás, amíg rózsaszín a köd, de az összeköltözés után már nem fogod tudni megjátszani magad, attól még kocka maradsz.
Azt javaslom, hogy mindenképpen introvertált lányt keress, aki könyvet olvasgat, amíg te kockulsz.
"A kockából sosem lesz latin macho.":
Kocka Chadből lesz. Rosszul kinéző kockából nem.
15 Latin macho sosem lesz egy kockából, ahogy machoból se kocka.
John Carmack sose lesz Dwayne Johnson es Dwayne Johnson se lesz sose Carmack. Max a mesében.
Azzal kell nőzz, amid van. Kockaként ne Béres Alexandráról álmodj, hanem egy kis kocka csajról.
19:
Van benne valami amit írsz, de MI szakmán belül nem sok nő van ám... ha a minden AI fejlesztő csak szakmán belül keresgélne akkor a matemaika igencsak ellenük szólna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!