Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, milyen személyiségvált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen személyiségváltozással, hobbikkal, szabadidős dolgokkal lehetne a nagyon durván kocka életformát kifelé "emberibbé" tenni?

Figyelt kérdés
Két hete kezdtem el főállásban egy új munkahelyen Machine learning/Artifical Intelligence módszerekkel foglalkozni kép és videofeldolgozás irányában. Ez egy elég keményen kocka dolog és hát finoman fogalmazva nem mindig kelti a szenvedélyes latin macho benyomását ha valaki ilyennel foglalkozik. A női lélekben finoman fogalmazva sem lobbantja a lángot az ilyesmi általában. Hogyan lehetne az "image"-emen ilyen helyzetből javítani?

2021. jún. 27. 08:19
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Tízes: két hete csinálom úgy hogy fizetnek is érte.

Előtte sokkal többet kellett készülni rá, végül egy IBM-es kurzus kipipálása hozta meg, hogy egyáltalán hozzá tudjak kezdeni a dologhoz. Ez nem olyan hogy otthon összedobsz egy saját Mariót vagy Tanky game-et C++ -szal aztán már mész is junior fejlesztőnek egy garázscéghez akár 8 osztállyal is. Itt izmozni kell kőkeményen...

Próbáld ki aztán megtudod!

2021. jún. 27. 19:02
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Az 5-ös válaszoló vagyok, szeretném megköszönni, hogy megerősítesz egy döntésemben.

Írták korabban, hogy "informatikusok és emiatt vonzódnak a kollégákhoz", remélem egyszer én is újra tudok azonosulni ezzel.

Sok sikert a jó benyomáshoz.

2021. jún. 27. 19:18
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nem izmozol eléggé, ha itt picsogsz a szuper melóddal.

A nők ezt (azaz az ambíciót, a jó fizetést) kiszimatolják és le is csapnak rá, úgyhogy más (nagy) gond van veled.

2021. jún. 27. 19:27
 14/21 anonim ***** válasza:
51%
az ai a modern idők dot-com lufija
2021. jún. 27. 19:40
 15/21 A kérdező kommentje:

13:

ide a nem a meló miatt jöttem, hanem a már említet "latin stílussal" kapcsoaltban. Be kell valljam egyelőre ez utóbbiban nem tudom melyik fórum lenne a legmegfelelőbb. AI-ban lenne ötletem bőven.

Na de viszont, ne tereljünk, maradjunk az alapkérdésnél:

Hogyan lesz a kockából latin macho?:

Ez a kérdés, és ez is van olyan bonyolult mint az AI.

2021. jún. 27. 19:46
 16/21 anonim ***** válasza:
74%

A kockából sosem lesz latin macho. Nekem volt már mind a kettőféle pasim, durván kocka és latin macho (spanyol is volt ráadásul). A kocka az elején megjátszotta magát, hogy eljárós, bulizós stb, de amint a szürke hétköznapokba tért a kapcsolatunk, ki sem lehetett robbantani a gép elől. Én is ilyen besavanyodott, unalmas ember lettem mellette, mindenki észrevette körülöttem. Egy ideig menni fog a megjátszás, amíg rózsaszín a köd, de az összeköltözés után már nem fogod tudni megjátszani magad, attól még kocka maradsz.

Azt javaslom, hogy mindenképpen introvertált lányt keress, aki könyvet olvasgat, amíg te kockulsz.

2021. jún. 27. 20:09
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

"A kockából sosem lesz latin macho.":

Kocka Chadből lesz. Rosszul kinéző kockából nem.

2021. jún. 27. 20:43
 18/21 anonim ***** válasza:

15 Latin macho sosem lesz egy kockából, ahogy machoból se kocka.

John Carmack sose lesz Dwayne Johnson es Dwayne Johnson se lesz sose Carmack. Max a mesében.

Azzal kell nőzz, amid van. Kockaként ne Béres Alexandráról álmodj, hanem egy kis kocka csajról.

2021. jún. 28. 07:05
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Pláne ilyen MI fejlesztéshez még a kockák között is a legelvontabbnak kell lenni, hogy ezt sikeresen csináld évekig-évtizedekig. Én a helyedben szigorúan szakmán belül keresgélnék, mert más nő azt se fogja tudni miért ülsz a gép előtt naphosszakat.
2021. jún. 28. 07:21
 20/21 A kérdező kommentje:

19:

Van benne valami amit írsz, de MI szakmán belül nem sok nő van ám... ha a minden AI fejlesztő csak szakmán belül keresgélne akkor a matemaika igencsak ellenük szólna...

2021. jún. 30. 05:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!