Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit lehet kezdeni egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni egy ilyen kocka pasival?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy sráccal, nagyon okos, de nagyon kocka is. Tényleg tipikus, és magának való, állandóan tanul, játszik, vagy a saját kis dolgaival foglalkozik. Amikor beszéltünk is, ritkábban válaszolt, mint a megszokott, facebookon is alig van. Na most, eleinte jól elbeszélgettünk aztán az tűnt fel, hogy nekem kell vinni a beszélgetést, ha én írtam szívesen válaszolt, de a kérdései mindig ugyanarra irányultak, amit én kérdeztem. Jófej srác, de nem írtam most neki pár napig és ő se keresett. Ez most vagy azt jelenti, hogy nem érdeklem, vagy tényleg ennyire nehzen kommunikál a nőkkel. Szerintetek érdemes erőltetnem tovább ezt a beszélgetést? vagy hagyjam?
2021. febr. 4. 21:17
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
negyed gőzzel elég nehéz kialakítani egy párkapcsolatot. ez igaz a kockákra is.
2021. febr. 4. 21:19
 2/31 A kérdező kommentje:
Szóval kár vele foglalkoznom?
2021. febr. 4. 21:23
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
hát ő se igazán foglalkozik veled.
2021. febr. 4. 21:24
 4/31 A kérdező kommentje:
De ő minden mással foglalkozik. Bár ha érdekelném igazán, írna
2021. febr. 4. 21:25
 5/31 anonim ***** válasza:
84%
Mit nem lehet megérteni azon, hogy nem kellesz neki ?
2021. febr. 4. 21:37
 6/31 A kérdező kommentje:
nem kellek neki?
2021. febr. 4. 21:41
 7/31 anonim ***** válasza:
90%
Őszintén szólva én hagynám ezt a pasit
2021. febr. 4. 21:47
 8/31 anonim ***** válasza:
90%
Hat látod hogy nem
 9/31 anonim ***** válasza:
89%
helyezd magad egy kívülálló helyébe. mit látsz? érdekled? úgy igazán?
 10/31 anonim ***** válasza:
86%

Szoftverfejlesztő vagyok, vezetőként csupa ilyen arccal küzdök napi szinten:). Nem általánosság, de néhány sztereotípiával szolgálhatok a tipikus jófej kocka srácról.

Többnyire introvertáltak, szociálisan nincs túl sok önbizalmuk, nem tudják kifejezni magukat, de amúgy helyén van a szívük és tökre lehet rájuk számítani.

Ami gyakori eset, hogy egy beszélgetésben nem tudja, mit csináljon, ő ahhoz van szokva, hogy hallgat és megfigyel. Amikor azt várják tőle, hogy vezesse a beszélgetést, tanácstalan, esetleg stresszes lesz.

Egy ilyen srácnak lehet, hogy örök talány, hogyan kell csevegni. Ha a beszélgetés döcög, akkor sebezhetőnek és kiszolgáltatottnak érzi magát, legszívesebben visszamenne a számok közé. Rosszabb esetben magát hibáztatja a kudarc miatt. Ilyenkor nem fog keresni, mert szégyelli és bénának látja magát.

Egy ilyen csávónál végtelen tipikus jelenet lenne, hogy fejből visszamondja minden szavadat, már tudja a születésnapod, de fogalma sincs mit kezdjen vele, nem tud hozzád csatlakozni. Emiatt már várja, hogy mikor lépsz le, de az eszébe sem jutna, hogy ez azért van, mert többet kértél volna belőle.

Nem mondom, hogy ez van, de kapásból összeszednék a munkahelyemen 5-6 arcot, akire illik a leírásod :D.

2021. febr. 4. 21:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!