Rubik kocka versenyen elő van írva az, hogy csak a fehér oldalal lehet kezdeni, vagy bármelyik más oldalal is el lehet kezdeni a kirakást?
án nem tudom a verseny szabályait, de a kocka kirakásánál tökmindegy, hogy melyik színnel kezded, ugyanazok az elvek érvényesülnek.
ki tudom rakni, nyilván nem versenyszerűen, hanem megtanultam - semmi jelentősége nincs annak, hogy melyik színnel kezdi az ember. egyáltalán, a színeknek csak annyi a jelentősége, hogy a középső kocka marad a helyén, mindig a kezdett oldal legyen felül, a többi csak betanult mozdulatok.
igen, teljesen mindegy mivel kezdesz nincs benne a wca szabályzatban (amit feltétlenül olvass el már van magyar nyelven is)
de a legnépszerübb szin amire álltalában kezdeni az emberek, ajánlom hogyha kezdő vagy ne szokj hozzá a fehérhez, legyél szinsemleges. sokkal jobb időket lehet elérni vele a legjobb kockások is szinsemlegesek (nagyrészük, biztos van kivétel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!