Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni egy ilyen kocka pasival?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy sráccal, nagyon okos, de nagyon kocka is. Tényleg tipikus, és magának való, állandóan tanul, játszik, vagy a saját kis dolgaival foglalkozik. Amikor beszéltünk is, ritkábban válaszolt, mint a megszokott, facebookon is alig van. Na most, eleinte jól elbeszélgettünk aztán az tűnt fel, hogy nekem kell vinni a beszélgetést, ha én írtam szívesen válaszolt, de a kérdései mindig ugyanarra irányultak, amit én kérdeztem. Jófej srác, de nem írtam most neki pár napig és ő se keresett. Ez most vagy azt jelenti, hogy nem érdeklem, vagy tényleg ennyire nehzen kommunikál a nőkkel. Szerintetek érdemes erőltetnem tovább ezt a beszélgetést? vagy hagyjam?2021. febr. 4. 21:17
31/31 BeefEater válasza:
Kérdező, szintén IT-s vagyok és a #10 leírása tökéletes. Az ilyen embereknek általában sokkal több idő kell ahhoz, hogy valakiben megbízzanak. Ha érdekel, akkor fektess bele még egy kis energiát. Lehet, azért nem ír, mert attól tart, hogy elrontja, ezen elkezd agyalni és csak még inkább nem tud mit írni. Az is gyakran előfordul, hogy fél, hogy untatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!