Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit lehet kezdeni egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni egy ilyen kocka pasival?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy sráccal, nagyon okos, de nagyon kocka is. Tényleg tipikus, és magának való, állandóan tanul, játszik, vagy a saját kis dolgaival foglalkozik. Amikor beszéltünk is, ritkábban válaszolt, mint a megszokott, facebookon is alig van. Na most, eleinte jól elbeszélgettünk aztán az tűnt fel, hogy nekem kell vinni a beszélgetést, ha én írtam szívesen válaszolt, de a kérdései mindig ugyanarra irányultak, amit én kérdeztem. Jófej srác, de nem írtam most neki pár napig és ő se keresett. Ez most vagy azt jelenti, hogy nem érdeklem, vagy tényleg ennyire nehzen kommunikál a nőkkel. Szerintetek érdemes erőltetnem tovább ezt a beszélgetést? vagy hagyjam?
2021. febr. 4. 21:17
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
0%
Hát igen, ezek megkeresnek havi fél millát minimum, cserébe béna gyökerek, senki sem lehet tökéletes.
2021. febr. 4. 21:53
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Ja kérdező, hogy válaszoljak is: szerinte ne erőltesd, az agyadra fog menni záros határidőn belül.
2021. febr. 4. 21:55
 13/31 A kérdező kommentje:
Kicsit már most idegesítő, hogy el eltún, és nekem kell feldobni a témát, és most nem is ír. pedig ha kérdezem, akko sokat beszél, főleg a saját dolgairól, munkájáról
2021. febr. 4. 21:59
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

10-es, nagyon köszi ezt az értékes elemzést.

Bár nem vagyok benne biztos, hogy az én helyzetemben is erről van szó, vagy csak a srác érdektelenségéről, de az IT-s fiúk tényleg megközelíthetetlenek.

2021. febr. 4. 22:00
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

"köszi ezt az értékes elemzést."

Szívesen, bár a gyk-ban megint nem csalódtam. Ha nem azt mondom, hogy egy büdös gyökér, szakíts vele, akkor lepontoznak... Mindegy, le is fekszem.

2021. febr. 4. 22:02
 16/31 anonim ***** válasza:
50%
13-Kedves kérdező, nekem egy gyerekkori barátom szoftverfejlesztő (én gépészmérnök vagyok). Ritka idegesítőek-én is elkezdtem a kapcsolatomat vele ritkítani, mert egyszerűen a munkán kívül nem lehet velük semmiről beszélni! Én gamelni szeretek, szóval van némi közös téma, de nyilván nem csak arról szeretnék beszélni. Komolyabb, gyakorlatiasabb dolgokról való csevejt felejtsd el az ilyenekkel. Egyszerűen képtelenek felnőni. Ellenben mindenbe belekötnek, amihez nem értenek, mindig okosabbak, mert megszokták, hogy őket okosnak tartják-persze a szakmán belül. Jó persze, biztos, hogy vannak normális kivételek is-nem tagadom. De a kérdésedből ez az eset nem annak tűnik. 11-12 is én voltam.
2021. febr. 4. 22:03
 17/31 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztalak le, köszi amúgy :) ezek szerint lehet nem is velem van baj, mármint vele se, sak ő ilyen.. nem tudom érdemes e küzdeni. lehet nem is érdeklem
2021. febr. 4. 22:04
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát azzal ne is törődj, a kérdező meg legalább kapott egy darab hasznos, igényes választ.
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Ja bocs ez a 15-nek szólt (18 voltam)
 20/31 anonim ***** válasza:
48%
Most átérzed, hogy milyen a férfiaknak, amikor egy amolyan "ő a férfi, nem fogok én magamtól egy szót sem írni" nővel hoz össze a sors.
2021. febr. 4. 22:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!