Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, milyen személyiségvált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen személyiségváltozással, hobbikkal, szabadidős dolgokkal lehetne a nagyon durván kocka életformát kifelé "emberibbé" tenni?

Figyelt kérdés
Két hete kezdtem el főállásban egy új munkahelyen Machine learning/Artifical Intelligence módszerekkel foglalkozni kép és videofeldolgozás irányában. Ez egy elég keményen kocka dolog és hát finoman fogalmazva nem mindig kelti a szenvedélyes latin macho benyomását ha valaki ilyennel foglalkozik. A női lélekben finoman fogalmazva sem lobbantja a lángot az ilyesmi általában. Hogyan lehetne az "image"-emen ilyen helyzetből javítani?

2021. jún. 27. 08:19
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
89%

persze, kérdezd meg a nőket, hogy neked milyen hobbid legyen

véletlenül se csináld azt, amit szeretsz

2021. jún. 27. 08:22
 2/21 anonim ***** válasza:
92%

Jó, a dicsekvés része megvolt:)

Ne csinálj semmit. A férjem is kocka (fejlesztő, ez a hobbija is), egész jó kis csajai voltak előttem, majd jöttem én, a főnyeremény:)

2021. jún. 27. 08:32
 3/21 anonim ***** válasza:
67%
Programozz magadnak cortana helyett barátnőt, agyas.
2021. jún. 27. 08:38
 4/21 A kérdező kommentje:

Kettes:

Mi volt ebben a dicsekvés? Azzal hogy leírtam a szakterületet én csak érzékeltteni akartam, hogy ez durvább terület mint egy pl egy átlag szoftverfejlesztő téma. Ide különösen kocka/őrült/nem hétkoznapi emberek kellenek.

Ez már dicsekvésnek számít?

2021. jún. 27. 08:44
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha valakinek nem kellesz a stílusod és az érdeklődésiköröd miatt, annak nem fogsz kelleni akkor sem ha valaki más próbálsz lenni, de!:

Megpróbálhatsz kilépni a komfortzónádból, legjobb esetben nincs igazam, legrosszabb esetben meg nagyon tanulságos lesz: versenytánc, fesztiválok, önkénteskedés, túrázás vagy bármi egyéb amit te "latin machosnak" tartasz.

De légy óvatos, mert lehetsz taszító latin machoként meg kockaként is.

Bár azt hozzáteszem, lehet nem en vagyok a legalkalmasabb személy arra, hogy ilyen témában tanácsot adjak.

2021. jún. 27. 09:12
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Semmit. Ahhoz, hogy barátnőd legyen úgyis ismeretség és kontakt kell. Csajok nem kopognak be csak úgy az emberhez. Úgyhogy tarsd a barátaiddal a kapcsolatot, menj el velük olykor-olykor. Légy nyitott, hogy megismerhessenek.

Már nem a 80-as 90-es években élünk, amikor 1 óra gépezés után már felszaladt mindenki szemöldöke, hogy "jó-jó, de miért nem csinál mostmár valami hasznosat is?"

És extrovertáltabb csajok kiesnek, hosszútávon meg fognak döglenni az unalomtól melletted.

2021. jún. 27. 09:14
 7/21 anonim ***** válasza:
35%
Én motorozást tervezek. Cserébe lenne olcsó és gyors járművem is.
2021. jún. 27. 09:53
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez pl. imponáló, mivel hasonló területen dolgozom, de kinek mi.
2021. jún. 27. 11:26
 9/21 anonim ***** válasza:
Amúgy mi a hobbid? Ne eröltess magadra olyan hobbit amit nem is szeretsz. De ha találsz valami jó sportit, vagy hangszert, amit szeretsz, az általában imponáló a lányoknak és az ember testi, lelki egészségének is jót tesz.
2021. jún. 27. 14:27
 10/21 anonim ***** válasza:
80%

"durvább terület mint egy pl egy átlag szoftverfejlesztő téma"

2 hete csinálod. De biztosan durvább.

2021. jún. 27. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!