Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők. Nektek bejönne egy kocka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők. Nektek bejönne egy kocka weblap designer szűz pasi?

Figyelt kérdés

Fizetésem 500 ezer havonta, de ettől nem volt dolgom nővel és eléggé meglátszik rajtam hogy zavarban vagyok ha egy nekem tetsző nővel kell beszélgetnem valahol.

Ha nem melózom akkor otthon játszok a számítógépen és 29 éves vagyok.

Jelenleg még a szüleimmel élek, mert feleslegesnek tartom elköltözni (van rá pénzem) amíg nincs kilátóban sem nő.

NEM itt akarok ismerkedni szóval ne jelentsétek meg vissza sem írok senkinek. Élőben sem jön be minden nő sajnos csak a szebbek éppen ezért is írom ki érdeklődni a kérdésem hogy van-e némi reményem vagy felejtsem el??

Kocsim az egy BMW E90 igaz megnéznek nem mondom a nők is, de ettől még egy csaj sem jött oda hozzám hogy tetszik neki vagy valami. Ismeretlen pasik annál inkább odajöttek hogy mennyibe került meg ilyesmik (volt rá példa).

Nem vagyok kövér de túl vékony, a magasságom pedig 173 cm. Sajnos inkább lányos testalkatom van vállam is keskeny, mint Petőfinek.

Szerintem mindent összefoglaltam jöhetnek a vélemények :)

Esetleg még annyi hogy barátaim sem vannak esetleg 1-2. Partizni sem járok és nem iszok alkoholt sem, ami szerintem ciki mert minden nekem tetsző nő iszik mint az akna.

2020. júl. 10. 18:03
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
55%
Hhhhhh. Most mondjam, hogy én fele ennyi fizetéssel és BMW nélkül ugyanennyi idősen egész nyarakat keféltem végig....?
2020. júl. 10. 18:21
 2/23 anonim ***** válasza:
63%
Röviden: lúzer vagy. Sőt, az is maradsz! 😁
2020. júl. 10. 18:26
 3/23 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem rakd rendbe az önbizalmadat és járj el edzeni nem kell sok izom csak kicsit pasisabb alkat, ha zsír megy az se olyan nagy baj. Akkor lehetne normális alakod és lehetne önbizalmad, fizetésed az jó, diplomád is van gondolom, kocsid is akkor nagy baj nem lenne. 23F
2020. júl. 10. 18:29
 4/23 anonim ***** válasza:
41%
haver 2020van :D a kockaság már nem divat kivéve ha a hason van :D
2020. júl. 10. 18:29
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

1. Lépés: dolgozz önmagadon (3. Válasz)

+ Tudj egyedül élni, magadat ellátni. Hidd el, nem jó a szülői házból átmenet nélkül összeköltözni. 2. Lépés után/körül már mehetne a külön élés.

És informatikus nő létemre mondom, nekem bejön az intelligencia, még a passzoló végzettség se rossz, de egy egész nap otthon a mamahotelben gép előtt kockuló pasi esélytelen. Nagyon nem vonzó a játékfüggőség, keress más elfoglaltságot is (pl házimunka, főzés, na az szexi!), és:

2. Lépés: legyen szociális életed! Munkatársakkal, haverokkal, barátokkal járj el néha neked tetsző kikapcsolódás érdekében. Lehet az hobbi, túrázás, nem csak kocsma van

3. Lépés: BARÁTKOZZ nőkkel. Ismerd meg, milyen a másik nem. Csak haverkodni, nem rögtön csajozni. Érezd, hogy hogyan kell velük beszélgetni, tanulj meg ellazulni a társaságukban.

És ezután ha mindez rendben, jöhet a barátnő.

2020. júl. 10. 18:51
 6/23 anonim ***** válasza:
36%

En a szuzesseget elvennem a kockanak, ha nem anyuekhoz vinne fel, az anyagiak leltarjatol fuggetlenul izgalmas arca lenne, vekony, nyurga teste, szeles valla, formas, kicsit izmos teste es jeghideg kek szeme. Nem tudnek a szamitogepes jatekairol, es kihoznam belole, amirol nem tudott, az agyban.

En se hirdetek, nem valaszolok. Taszit ez a leltarozas, de Badoon, ha jok a fotok, jobbra hajtom.

2020. júl. 10. 18:56
 7/23 anonim ***** válasza:
25%
Eddig sem kellett ilyen hulladék senkinek, ezután sem fog. A pénzeden tanulj normális szakmát, amitől nem leszel ilyen lúzer! És adj magadra! Mert sosem leszel "kilátóban" hahaha
2020. júl. 10. 19:38
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Persze, webdesigner munka lehet kreatív is.
2020. júl. 10. 19:46
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Bejöhet. Bill Gatesnek is lett családja.
2020. júl. 10. 20:38
 10/23 anonim ***** válasza:
69%
#4 ha kockaként streamernek nevezed magad, akkor nagy divat.
2020. júl. 10. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!