Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy minden nőnek épp akkor van elege a kötetlen alkalmi szex kapcsolatból amikor velem “találkozik” társkeresőn?
Pl: elmondta a nő hogy 2 hete dugott az “előző” pasijàval, de már vége lett mert SEMMI közös nem volt bennük. Persze hajtogatta, hogy ő nem olyan nő, első randin nem szexel stb. És ezért most már csak komoly kapcsolatot keres. Mert az ilyen csak szex kapcsolatokból elege van...
Tényleg én vagyok ennyire balek kinézetű, hogy csaj az ilyen agyonhasznált nők választanának?
Vagy tényleg ez a normális a nők agyàban, hogy mèg 40 évesen a meglátjuk mi lesz korszak van, pont kivève mikor velem kerülne össze ?
"Általánosságban (mindkét oldal számára) egy tanácsot mondok:
El kell fogadni, hogy hol a helyed, hogy mik a lehetőségeid."
Na, hát ezzel kitörölheti kb. a seggét. Neked ez mennyire menne?
"mert ilyen nő nem kell kapcsolatra max szexre"
Te egy fokkal nem vagy különb, mint azok a nők, akiket elhasznált ribinek nevezel. A különbség csak annyi, hogy neked nincs lehetőséged. Ha lenne, ugyanolyan hímrbanc lennél. Szóval ne erkölcscsőszködj itt.
Dehogy vagy különb te senkinèl.
Frusztrált majom vagy, aki itt hepciáskodik, hogy ő nem kell senkinek szexre sem, ezért aki szexel, az elhasznált meg mindenki nője.
Te is mindenki pici fiúja lennèl, ha meglett volna 10+ nő?
Ha ennyire erkölcsös vagy, nem okádnád le a saját tükörképed? Csak érdeklődöm…
#72 de különb vagyok mert én nem adom elő a “csak komoly kapcsolatot keresek “ dumát...
Igen én is végig dugtam volna az életemet ha annyiból állna a nehézsége, hogy szét teszem a lábam. Sajnos pasinak születtem így ez nem adatott meg...
#65 tehát a női lélek és személyiség fejlődés alap szakasza hogy válás után mehet szex mert nem érzi magát készen egy kapcsolatra és lelki roncs. Aztán mikor 3-5-10 pasival dugott akkor már rendbejön és egy rendes pasit akar....
Vajon miért olyanokat választ a rendes előtt aki csak dugni akar? Hogy sikerül 3-5-10 pont olyan pasit találnia aki átveri?
Nekem is ilyen időszakom van, totál depis vagyok, érzelmileg roncs. nőveld már az önbizalmam azzal hogy párszor le szopsz de csak addig amíg újra szerelmes nem leszek...
Remèlem te is érzed az ellentmondást a magyarázatodba...
Mellesleg én nem hitegetek senkit hanem őszintén elmondom hogy mit akarok. Pont ezért nem dugok mert a nők jobban szeretik ha dugas előtt szépeket hazudnak nekik és csak utána esnek pofára. De legalább addig is dugtad egy párat és rá lehet fogni a pasikra hogy miért tart már 20-30 partnernél ( mondom mègegyszer a te 3 szex kapcsolatod kifejezetten extrém kevésnek számít )
#78 Ha te is azt tapasztalnád meg, hogy szexen kívül másra nem kellesz pasiknak, és a szex kapcsolat 10/8 esetben azt jelentené, hogy reménykedsz mert ugye a pasi azt kommunikálja, hogy "majd meglátjuk, bármi lehet" másképp állna a szád. Ja, neked nem, mert TE egy rhibanc vagy, ezt elfelejtettem.
Kétszínű vagy és álságos. Én sem férfit sem nőt nem nézek le, ha van olyan időszaka, hogy összejár valakivel, mert mondjuk erre van lehetősége, energiája egy adott szinten. És igen, 2, 3, 5 akárhány partner után mondhatja azt, hogy most már inkább maradok egyedül, minthogy egy szex központú kapcsolatban sínylődjek. Ez nemtől függetlenül létező jelenség. A baj csak az, hogy egy férfi lehet őszinte erről, mondhatja, hogy a válásom után három nővel volt szex kapcsolatom, és most komolyat keresek, a nők erre csak bólintanak hogy okés. Ha egy nő őszinte, jönnek a hozzád hasonló, ítélkezős sheggfejek. És még ti papoltok arról, hogy egyenlőség van, mert a nőknek minden könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!