Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy minden nőnek épp akkor van elege a kötetlen alkalmi szex kapcsolatból amikor velem “találkozik” társkeresőn?
Pl: elmondta a nő hogy 2 hete dugott az “előző” pasijàval, de már vége lett mert SEMMI közös nem volt bennük. Persze hajtogatta, hogy ő nem olyan nő, első randin nem szexel stb. És ezért most már csak komoly kapcsolatot keres. Mert az ilyen csak szex kapcsolatokból elege van...
Tényleg én vagyok ennyire balek kinézetű, hogy csaj az ilyen agyonhasznált nők választanának?
Vagy tényleg ez a normális a nők agyàban, hogy mèg 40 évesen a meglátjuk mi lesz korszak van, pont kivève mikor velem kerülne össze ?
#41 akkor valamit nagyon félre értettél. Én nem nézem le azokat a nőket akik kötetlen alkalmi , könnyű kapcsolatot keresnek vagy ilyembe vannak benne.
Nekem azokkal a nőkkel van bajom akik ezt a komoly tarts keresés álarca mögé bújva csináljak.
De az igazi problémám ami miatt a kérdést is kiirtam : hogy vajon miért pont mindig az olyan nők jelölnek társkeresőn akik épp kiszálltak egy szexkapcsolatból, mert megunták az üres szexet és a következő pasival ( akár velem ) csak komoly érzelmes kevés szexes felelősség teljes kapcsolatot akarnak...
És igen a bajom az hogy én miért csak az ilyeneket kapom ki , miért nem ír soha egy olyan aki csak dugni akar, aki bevallja hogy így élt és elfogadja hogy ez mivel jár ...
#43 tudom már 22 éve.
Itt csak arra vagyok kiváncsi hogy miért olyan nehéz ezt bevallani miközben egyértelmű
És komoly kapcsolatra öregen kiélten miért jelölnek vagy miért akarnának ismerkedni ?
"És komoly kapcsolatra öregen kiélten miért jelölnek vagy miért akarnának ismerkedni ?"
Az ember akkor keres komoly kapcsolatot az életben amikor úgy érzi, arra van szüksége. Ki vagy te, hogy megmondod hogy ha az illetőnek volt alkalmi kapcsolata akkor ő már nem kereshet komoly kapcsolatot? Illetve hány partnertől számít kiéltnek? És honnan tudod, nekik mennyi volt csak azért mert bejelöltek? És még mindig nem válaszoltál arra a kérdésre, hogy kint van-e az adatlapodon, hogy csak alkalmi kapcsolat érdekel, vagy te is hazudozol, trükközöl "egyelőre csak ismerkedjünk aztán meglátjuk" stb mert különben a kutya sem írna rád. Így viszont bátorítod azt is aki komolyat szeretne.
Aki pedig úgy beszél a -gondolom, vele egykorú- nőkről hogy öreg és kiélt az semmilyen nőt nem érdemel. Mondjuk mint látom nem is kap. :-)
#45 magyarán miután mindenféle jött ment macsóval szétb🤬szatta magát? Igen utána lehet nekem is szükségem lenne egy kis érzelemre.
Csak ilyen nő kinek kell???
Azért amikor a partnerei száma több mint az életkora vagy évente 4-5 új partnere van akkor kicsit elgondolkodik az ember hogy biztosan egy ilyen nő lesz e élete szerelme akivel 5-10-20 évet akar lehúzni ...
Honnan tudod hogy én mit akarok és mi van kint az adatlapomon.
Amúgy igen az van kint higy majd meglátom mi lesz. Mivel így gondol. És ezért van ez kiírva. Ellentétben azokkal a nőkkel akik kiírják hogy komolyat keresnek aztán ....
"miért nem ír soha egy olyan aki csak dugni akar, aki bevallja hogy így élt és elfogadja hogy ez mivel jár"
Biztos nem nézel ki olyan jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!