Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy minden nőnek épp akkor van elege a kötetlen alkalmi szex kapcsolatból amikor velem “találkozik” társkeresőn?

Figyelt kérdés

Pl: elmondta a nő hogy 2 hete dugott az “előző” pasijàval, de már vége lett mert SEMMI közös nem volt bennük. Persze hajtogatta, hogy ő nem olyan nő, első randin nem szexel stb. És ezért most már csak komoly kapcsolatot keres. Mert az ilyen csak szex kapcsolatokból elege van...

Tényleg én vagyok ennyire balek kinézetű, hogy csaj az ilyen agyonhasznált nők választanának?

Vagy tényleg ez a normális a nők agyàban, hogy mèg 40 évesen a meglátjuk mi lesz korszak van, pont kivève mikor velem kerülne össze ?

2021. jún. 24. 09:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/105 A kérdező kommentje:
#18 nem lúzer kanosnak. Hanem aki neki tetszik... egy macsó pasit megkapni is annyi hogy szétteszi a lábát. Nincs benne energia, nehézség, kihívás...
2021. jún. 25. 14:22
 32/105 anonim ***** válasza:
88%
32: ennyi erővel te meg szégyelld el magad, amiért van 2 lábad, mert neked nincs kihívás abban, hogy eljuss a-ból b-be, az amputált lábú Robi bácsinak meg van.
2021. jún. 25. 14:25
 33/105 A kérdező kommentje:

32: ennyi erővel te meg szégyelld el magad, amiért van 2 lábad, mert neked nincs kihívás abban, hogy eljuss a-ból b-be, az amputált lábú Robi bácsinak meg van.

Te nem vagy normális. Szerinted ez reális párhuzam????

2021. jún. 25. 14:34
 34/105 anonim ***** válasza:
86%

Én nem túl szép nőként nehezen kapnék meg jó pasikat, de ha mégis, akkor is kihasználnának és nem azzal törődnének, hogy nekem jó legyen. Amíg a világban ez az alpári nézet uralkodik, hogy a nő "szétteszi a lábát" meg "oda adja/dobja magát" meg "aláfekszik" addig a nők elég óvatosan szexelnek kapcsolaton kívül, ugyanis ezek a kifejezések mind azt mutatják, hogy nem tisztelitek a nőket. Épp ezért rizikós, hogy csak a saját örömötöket hajtanátok szex kapcsolatban is, mondván, "beleegyezett, ő hibája, mire számított?"

A sok mocsok pasi miatt óvatosak a nők a szexszel, és van egy olyan érzésem, hogy te is egy ilyen mocsok vagy.

2021. jún. 25. 15:30
 35/105 A kérdező kommentje:

#34 hatalmasat tévedsz !

Szép lenne amit írsz csak sajnos a valóság épp az ellenkezője.

Vagyis az én tapasztalatom. Különben nem írtam volna ki a kérdést. Abban viszont igazad van hogy az ilyen nőket , akik könnyen adják magukat nem tisztelem. Ilyennel szerintem nem lehet tisztességes kapcsolatot kialakítani a “qrvából lesz a legjobb feleség” mondás alapján.

A jó pasi kategória ebben a kérdésben nem a modell fitnesz stb stb pasit jelenti. Hanem aki neked tetszik. Ha neked a dagadt szakállas építő munkás jön be akkor azzal fekszel le. Minden nő olyan vagy ahhoz közelítő pasival amilyen tetszik neki. Én szar pasiként hiába álmodozók 25 éve hogy egy vékony testalkatú fiatal lánnyal legyek, az életben még csak hasonló se lesz.

Mert 80-100-120kg öreg nők jelolgetnek. Ha ki merem mondani hogy 40-es pasiként 20-25 éves csajokat dugnék el hordanak minden pedofilnak. Viszont kb minden 45-50es nőtől hallom hogy 25-35 éves srácoktól kapnak jelölést tucatjával. Az hogy adott esetben az a nő nem él ilyen lehetőséggel , az az ő baja. A lehetőség megvan rá úgy hogy semmit nem kell tennie érte. Egy férfinak ilyen soha nincs és nem is lesz! Ez itt a lényeg.

A nő mindig olyannal szexel egész életében megállás nélkül amilyen pasi tetszik neki, a férfiak nagy része meg olyan nővel ami marad , és annyiszor ahányszor a nő úgy gondolja.....

2021. jún. 25. 16:43
 36/105 anonim ***** válasza:
83%

"Hanem aki neki tetszik..."

Micsoda világ, hogy azzal fekszem le, aki nekem tetszik. Csúúúnya nők :D :D :D

2021. jún. 25. 17:12
 37/105 A kérdező kommentje:

#37 mondjuk abban hogy ezt őszintén kimondom és nem játszom meg magam? Hogy nem bujok a szerelem vagy a társkeresés álarca mögé , nem titkolozok, nem kamuzok és nem álszenteskedek?

Igazából csak ennyibe vagyok más

2021. jún. 25. 17:18
 38/105 A kérdező kommentje:

#36 és én ezt pasiként megtehetem?

Igen meg.

Lesz úgy valaha is nőm?

Nem!

Egy nőnek lesz így pasija

Igen!

Érted a különbséget vagy magyarázzam meg óvodássabb szinten?

2021. jún. 25. 17:19
 39/105 A kérdező kommentje:

#38 mi a f🤬szról beszélsz?

Milyen kettős mérce ?

2021. jún. 25. 17:20
 40/105 anonim ***** válasza:

Balek vagy 😆

Az exukkel aki utotte vagta oket elobb lefekszenek mint az ilyen rinyagepekkel

2021. jún. 25. 17:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!