Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy minden nőnek épp akkor van elege a kötetlen alkalmi szex kapcsolatból amikor velem “találkozik” társkeresőn?
Pl: elmondta a nő hogy 2 hete dugott az “előző” pasijàval, de már vége lett mert SEMMI közös nem volt bennük. Persze hajtogatta, hogy ő nem olyan nő, első randin nem szexel stb. És ezért most már csak komoly kapcsolatot keres. Mert az ilyen csak szex kapcsolatokból elege van...
Tényleg én vagyok ennyire balek kinézetű, hogy csaj az ilyen agyonhasznált nők választanának?
Vagy tényleg ez a normális a nők agyàban, hogy mèg 40 évesen a meglátjuk mi lesz korszak van, pont kivève mikor velem kerülne össze ?
#60 három szexkapcsolat után már igen. Leginkább ha nekem meg előadja a nagy szerelmest. Ez nem úgy működik hogy valaki össze vissza váltogatja az érzelmeit meg elvárásait. Ha más pasinak odaadja magát csak úgy elvárások nélkül akkor nekem ne mondja hogy csak komoly kapcsolatban szexelne....
Ismétlem mégegyszer itt olyan nőkről van szó akik sorra váltogatják a partnereiket és nem három hanem tízen meg huszonhárom szexpartnere volt
Képzeld, nekem több, mint 10 volt. Na és?
Egyrészt hogy jössz te ahhoz, hogy az illetőhöz ilyen kérdést intézz, hogy hány volt előtted? Mi közöd hozzá?
Aki ilyenekről faggatózott, azt úgy vágtam ki, mint annak a rendje. Még akkor is!! amikor csak 1-2 pasinál tartottam.
Azt hiszed, hogy a te úri farkad különb, mint másé?
Nem különb semmivel.
Ja, és azt is bevallhatnád a szánalmas durcikázás helyett, hogy csak az a bajod, hogy te nem dughattad meg tizenkettedikként.
Na persze, az ilyen alja férgek akkor is lenézik, ha ők is megdugták. Igazi kettős mérce. Leköpnivaló ez a mentalitás. A férfiak szégyene.
Ja és gondolom számodra, aki évek óta ugyanott tart agyilag, teljesen elképzelhetetlen, hogy másoknak változnak a vágyai, prioritásai, értékrendje, netalántán elég volt neki, váltana, stb.
Üdv a valóságban! Az emberek idővel változnak, nálad van a hiba, hogyha te nem.
"Ha más pasinak odaadja magát csak úgy elvárások nélkül akkor nekem ne mondja hogy csak komoly kapcsolatban szexelne...."
De. Pontosan. ha előtte ezer pasival feküdt le, akkor sem fog veled lefeküdni, ha nem vonzódik hozzád. nem kötelessége veled lefeküdni, akkor sem, ha te lennél az 1001.
Legalább látod az ellentmondást a saját szavaidban? Kérdeztem, hogy megsértődnél-e ha valakinek volt három szexkapcsolata de most komolyat akar. Válaszod:
"három szexkapcsolat után már igen. Leginkább ha nekem meg előadja a nagy szerelmest. Ez nem úgy működik hogy valaki össze vissza váltogatja az érzelmeit meg elvárásait."
Tehát aki lefeküdt három darab férfivel, az már feküdjön le veled is elvárások nélkül?
"Ha más pasinak odaadja magát csak úgy elvárások nélkül akkor nekem ne mondja hogy csak komoly kapcsolatban szexelne...."
Tehát volt egy időszaka, hogy nem érezte magát alkalmasnak egy kapcsolatra mert lelkileg roncs volt. Vagy nem kellett senkinek másra, csak szexre és magányos volt eléggé, hogy belevágjon, mert a pasi, hozzád hasonlóan hitegette, hogy jöjjünk össze aztán majd meglátjuk....
Közben dolgozott magán, rendbe jött, tudja mit akar. És találkozik egy hozzád hasonló taplóval, aki az őszinteségéért azzal fizet, hogy qvának tartja és nem hajlandó komolyan venni.
"Ismétlem mégegyszer itt olyan nőkről van szó akik sorra váltogatják a partnereiket és nem három hanem tízen meg huszonhárom szexpartnere "
Az elején még azt mondtad a háromra, hogy már azon is megsértődnél. Akkor most melyik?
#63 ez nem megváltozás!
Ezt úgy hívják kiègés...
Nyilván ha én is 3-5-10 nővel dugnèk érzelem mentesen akkor egy idő után nekem is fontosabb lenne hogy valaki szeressen mint egy kemény fsz.
Ennek semmi köze a vàltozáshoz....
Van baj a toronyban nálad, kérdező.
Teljesen csökött vagy érzelmi intelligencia téren.
Akár a férfiakat nézzük, akár a nőket, a problémák elsőszámú forrása mindig a Frusztráció. Jelen esetben nyilván a Kérdezőt sem érdekelné a nők múltja és a hasonló tényezők, ha ő is már mondjuk 50 nőnél tartana, és az elmúlt 10-20 évét azzal töltötte volna, hogy évszakonként cseréli a fiatal zamatos barátnőit. Mint ahogy az elvált nőket sem érdekelné a pasik szemét természete, ha őnekik egy jóképű sármos, rendezett hátterű férfi udvarolna komoly kapcsolat szándékával.
Általánosságban (mindkét oldal számára) egy tanácsot mondok:
El kell fogadni, hogy hol a helyed, hogy mik a lehetőségeid.
Kérdező, neked a kérdésedből látszik, hogy nem vagy magas szintű pasi. Ne vedd magadra, sokan vannak így. Én sem vagyok az. Ebbe bele kell törődnöd, hogy számodra nem fognak megnyílni olyan ajtók, amilyenek a magasabb kategóriás férfiak számára. Neked sokkal többet kell nyújtani a szexuális örömökért, sokkal több kompenzációt várnak el, és nem fognak olyan minőségű nők jutni, mint amilyenre vágysz.
Ezt vagy elfogadod, vagy gyötrődni fogsz. Nyilván ezt nem lehet tudatosan eldönteni, viszont ha hajlandó vagy szembenézni a helyeddel a hierarchiában és feldolgozni azt, utána boldogabb lesz az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!