Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerre szeretnék komoly kapcsolatot és kötetlenséget. Van így más is?
Figyelt kérdés
24F. Volt pár komolytalan, pár hónapos és egy 3 éves hosszú kapcsolatom ami jó volt, ősszel lett vége.
Most azt érzem, hogy egyrészt szeretnék komoly kapcsolatot, de ha arra gondolok, hogy komoly kapcsolatban nem flörtölgethetnék, szexelhetnék mással, úgy érzem, mintha az életem izgalmas része érne véget, bezárnának. Pedig visszafogottabb, nem is az egyéjszakás típus vagyok, szóval szingliként se nagyon csinálok ilyeneket :D Plusz van egy lány aki nagyon tetszik, úgy érzem valamilyen szinten szerelmes is vagyok bele de úgy érzem hamar össze-vissza flörtölgetnék mellett ha összejönnénk. Ugyanakkor ha mással jönne össze akkor is nagyon le lennék sújtva.
Nem tudom merre.
Volt így más is?
2020. febr. 19. 19:54
2/5 anonim válasza:
Valtogasd a kettot. Legyel monogam par hetig hobapig,utana szakitas es fuvel faval szabadon kavarjal.Akkor senkit nem csalsz meg.
3/5 anonim válasza:
Ez mind rendben van, csak mondd így meg a lánynak is, hogy te nyitott kaocsolatban szeretnél élni, ahol ő is bulizgathat idegen hapsikkal. Gondolom vagy olyan önzetlen tökös legény, hogy ez nem tűnik áldozatnak.
4/5 A kérdező kommentje:
3 - nem kezdek vele semmit amíg ez nem tisztázódott.
2020. febr. 19. 20:22
5/5 anonim válasza:
Csajok! Én is komoly kötetlenséget keresek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!