Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy minden nőnek épp akkor van elege a kötetlen alkalmi szex kapcsolatból amikor velem “találkozik” társkeresőn?

Figyelt kérdés

Pl: elmondta a nő hogy 2 hete dugott az “előző” pasijàval, de már vége lett mert SEMMI közös nem volt bennük. Persze hajtogatta, hogy ő nem olyan nő, első randin nem szexel stb. És ezért most már csak komoly kapcsolatot keres. Mert az ilyen csak szex kapcsolatokból elege van...

Tényleg én vagyok ennyire balek kinézetű, hogy csaj az ilyen agyonhasznált nők választanának?

Vagy tényleg ez a normális a nők agyàban, hogy mèg 40 évesen a meglátjuk mi lesz korszak van, pont kivève mikor velem kerülne össze ?

2021. jún. 24. 09:57
 51/105 anonim ***** válasza:
28%

"És komoly kapcsolatra öregen kiélten miért jelölnek vagy miért akarnának ismerkedni ?"

Azért, mert ez a duma. A nőknél mindig azt nézd, amit tesznek, és ne azt, amit mondanak. Ez egy fontos lecke (amúgy mindenkire igaz, de a nők általában véve kevésbé ismerik magukat, mint a férfiak, ezért rájuk még inkább), mert nagyon félre tud vinni, ha úgy próbálsz csajozni, hogy a nők szóbeli visszajelzéseiből akarsz tanulni. Azt értsd meg, hogy a nők úgy működnek, hogy keresik egy adott halmazból a legjobbat, vagy aki a legjobb illúzióját kelti bennük. Ha fel tudod kelteni az érdeklődésüket, ha meg tudod teremteni ezt az illúziót, akkor te nyertél. Ha nem, akkor mással lesznek, és erre mindenféle dumákat fognak mondani.

A tinderre mindenki azt írja ki, ami jól hangzik, és a nők általában azt mondják, ami a társadalom számára elfogadhatóan hangzik, nem azt, ahogyan valójában működnek. Nem azt fogja kiírni tinderre, hogy "én egy kevés önreflexióval rendelkező, nem túl intelligens nő vagyok, aki az evolúciós ösztöneire hallgatva a rosszfiú archetípusára gerjed, ezért a macsós kinézetű, tetovált, szakállas, nyers erőt sugárzó férfiakkal fogok szexelni, de valójában annak örülnék, ha egyszer egy ilyen férfi gyereket is csinálna nekem, és felnevelné velem, de mivel tudom, hogy ez nem fog megtörténni, ezért keresem azt a balekot, aki egy ilyen díszhímtől nemzett gyereket a nevére vesz és felnevel, megteremtve neki az anyagi biztonságot, miközben én félrelépek mellette más díszhímekkel". Vagy: "én egy magát nagyon vonzónak tartó nő vagyok, aki csak a csúcskategóriás pasikkal hajlandó szexelni, de azért jobbra húzok mást is, és beszélgetek kicsit vele, hogy növeljem az önbizalmam és értékes visszajelzéseket kapjak arról, hogy nekik is kellek". Na, ezeket ne várd a nőtől, még ha ez is lenne a korrekt analízis. Ehelyett olyanokat fognak kiírni, hogy "fogalmam sincs, miért vagyok itt, sokat csalódtam (=sok olyan alfahím megk*rt, akiről minimális emberismerettel, a józan eszemre hallgatva tudtam volna, hogy nem hosszútávra kellek neki, de hagytam magam elcsábulni), ezért intelligens férfit keresek komoly kapcsolat céljából". Én egyébként eleve balra húzom azt, aki ilyenek ábrándos hülyeségeket ír a biojában ("keresem "A Férfit"), meg egyáltalán utal az előző kapcsolataira. Minél inkább ilyen ábrándos általánosságokat ír egy lány, annál kevésbé önreflexív, annál kevésbé van köze a valós működéséhez annak, amit gondol magáról. Nekik alapvetően nem szükséges annyira megérteniük magukat, mint nekünk őket.

Azt javaslom, hogy hallgass sok Bedő Imrét. És jegyezd meg jól, amit mondok: aki halat akar fogni, az a halászt kérdezze, hogy kell, ne a halat. Ha nőt akarsz, férfiaktól tanulj, a csajok tanácsait kerüld el. Ezen az oldalon is. Nem véletlen volt régen, hogy külön beszélgettek férfi meg női társaságok.

2021. jún. 26. 08:58
 52/105 anonim ***** válasza:
76%

51 mekkora barom vagy..végig se olvastam :D

A nők kevésbè ismerik magukat, mint a férfiak?

Mesèlj még, csak várj, hozom a popcornt🍿

Ha olyan nagy önismerettel rendelkezel, elárulod, ennyi hülyét, mint te, honnan fúj össze a szél?

2021. jún. 26. 09:19
 53/105 A kérdező kommentje:
#48 tudom hogy így van de nem tudom elfogadni. Nem irigylem senkitől a luxus autót hàzat pénzt nyaralást semmit... de amikor azt látom hogy a BKVn vagy máshol minden srác bomba testű csajokkal mászkál, össze szorul a gyomrom....
2021. jún. 26. 09:45
 54/105 A kérdező kommentje:
#40 na ez teljesen igaz....
2021. jún. 26. 09:46
 55/105 A kérdező kommentje:

#51 köszi ennèl pontosabban nehèz lenne leírni a helyzetet.

Tökéletes helyzet leírás. Jó lett volna ezt 20 éve tudnom...

Na mindegy így jártam bebuktam...

Majd legközelebb

2021. jún. 26. 09:48
 56/105 anonim ***** válasza:
92%

"minden srác bomba testű csajokkal mászkál,"

Milyen srácokkal? Csak mert a jópasikkal a ronda nők vannak, mert nekik jut az is. Mármint az itteni felfogás szerint.

2021. jún. 26. 12:42
 57/105 A kérdező kommentje:

#57 magyarán ha dugni akarsz akkor dugsz amikor érzelem kell akkor azt várod el...és az épp aktuális pasi mindent nézzél el és maradjon csöndben....

Mellesleg ha tényleg igaz ( bár kétlem ) hogy összesen 2 férfi volt az életedben akkor tényleg hülye volt a pasi hogy nem akart komolyat.

Itt nem az ilyen extrém esetekről hanem épp a másik részről akinek évente 4-5 új parnere van és már azt se tudja hány pasival volt.

1,5 év stabil szexkapcsolat már szinte rendes kapcsolat 😜

2021. jún. 27. 10:40
 58/105 anonim ***** válasza:
83%

Azt írod, nem az ilyenekről van szó, de nem tudod, honnan tudnád, kivel volt? Nekem alig volt pár pasi az életemben, de mivel évek óta egyedül vagyok, ugyanezt gondolhatod rólam is. Egyszerűen szánalom, mennyire aljas vagy és ezt vetíted ki mindenki másra. Mondjuk ez magában hordja a büntetését.

Az pedig továbbra is áll hogy mindenki maga dönti el, milyen kapcsolatot keres. Ha nem tetszik, lehet tovább állni.

2021. jún. 27. 12:39
 59/105 A kérdező kommentje:

#58 mondjuk onnan hogy elmondja őszintén mint te. Csak a legtöbb nő hazudik ebbe a kérdésbe , nem válaszolsz de rengeteg szó szerint nem is tudja hány pasival volt.

Ez tény. Most egy két olyan nő miatt mint te nem fog vàltozni a férfiak véleménye. És igazad van akinek nem tetszik lehet tovább àllni.

2021. jún. 27. 14:41
 60/105 anonim ***** válasza:
94%
De miért válaszoljon, ha a legtöbb nő szerinted hazudik? Azon kívül, ha egy nőnek volt mondjuk egy darab hosszú távú távkapcsolata, utána meg 3 szex kapcsolata, te megsértődnél, ha azt mondaná neked, hogy most már komolyat keres?
2021. jún. 27. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!