Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem számít a méret ahogy a nők állítják , a kis intim méretű férfiak miért magányosak és lelkileg tönkre mentek?
Miközben a kis mellű nők büszkén feszítenek...mert a férfiaknak tényleg nem számít pl a mellméret.
Akkor valójában ki őszinte méret kérdésben? 🤨
egy dolog még nem volt kibeszélve itt
hogyha egy ilyen férfi összejön egy adott társaságon belül egy nővel, előbb-utóbb valószínű ki fog derülni az illető méretbeli hátránya a többiek előtt is, mivel a nők kibeszélik ám az ilyen dolgokat, a pletyka meg szárnyra kel
ez örökre ráragad az emberre, mint támadási felület, a férfi minden tekintélyét elveszítheti így, a férfiak és a nők előtt is
ennek az ellenkezője is elő szokott fordulni, amikor valakiről jó intim mérete derül ki, és ennek hatására javul a megítélése, főleg a nők között, sőt ez miatt kezdeményeznek nála
Kérdező:
ha neked 14-15 cm hosszú a szerszámod, az nagyon nem kicsi.
Nekem már simán nagy lennél.
Voltam 20 cm-es méretű férfivel, kettővel életem során, nem estek igazán jól.
Amúgy szerettem, imádtam őket, de kissé túl nagyok voltak.
Én soha nem bántanék meg egy férfit a mérete miatt.
Amúgy sem szokásom, de emiatt nagyon nem tenném.
Nem tehet róla ugyanis.
Az nagyobb baj, ha egy sötét, bunkó.
Azon tudna változtatni.
Szerintem vannak normális nők a világban. Magamat is közéjük sorolom.
Nem kell az olyanokkal foglalkozni,akik a méreted alapján ítélnek meg.
Elég sekélyes gondolkodásra vall. És még finoman fogalmaztam.
#83 lehet hogy te a nagyon kevesek közé tartozol. Főleg ezzel a “simán nagy lennél” szöveggel ...
Ez inkább a csoda kategória
Ha a szokásos “ ez még elmegy “ szöveget írtad volna még el is hinném. De mondom lehet hogy te vagy az az egy a 100 ezerből akinek tényleg elég . Szerencsés a partnered , irigylem
Ekkora a hüvelyem. Nem tudok mit tenni.
Szóval,ilyen értelemben nem vagyok csoda.
Természetesen,minden máshogyan igen.:)
Jelenleg nincsen partnerem.
#85 na most akkor ezren írnak ,
Ne haragudj nem akartalak ilyen helyzetbe hozni 😅
Írnék én is de inkább nem játszom meg ezt a közhelyet 😊
Nem haragszom!:)
Írhatsz,de szinte biztos vagyok benne,hogy nem engem keresel.
Koros vagyok hozzád.
#77 Arról a társadalmi csoportról, amelyiknél az intelligencia a fő társkeresési paraméter, nem a pénisz/mellméret. Értem én, hogy te még ilyennel nem találkoztál, ettől még a társadalom jelentős rétegét alkotják. Azok a "kisméretűek", akikkel én találkoztam eddig, szerencsére ebbe a kategóriába tartoztak, így egyáltalán nem voltak "magányosak és tönkrementek", mindig volt barátnőjük, ma már mindegyiknek családja, gyerekeik vannak. Mert szerencsére az önértékelésüket nem befolyásolták ilyen egyszerű dolgok, mint testi adottság.
Csak érdekességképp jegyzem meg, hogy viszont hallottam teljesen normál méretű pasit arról panaszkodni, hogy mennyire rossz volt NEKI a szex egy nagyon tág hüvelyű nővel, mert nemcsak őt nem tudta kielégíteni, de ÖNMAGÁT SE.
Namost, tapasztalatból mondom, hogy a hüvelyizmok eszméletlenül jól edzhetők hüvelytornával, intimtornával, amit az ember bármely napszakban végezhet, mert kívülről láthatatlan. Úgyhogy az a nő, akinek fontos az, hogy érezzen valamit a hüvelyében, az nyugodtan tehet ezért valamit. Az intimtorna nem kerül pénzbe, nem vesz el időt, nagyjából semmi energiabefektetést nem igényel, de elérhető vele, hogy az ember egy kisebb farokra is jól rá tudjon szorítani. Szóval a kis farok esetleges hátrányai sem tisztán csak annak tulajdonosán múlnak.
#88 ez jól hangzik, de egy nőnek sokkal kevesebb időbe és energiába telik taláni egy új pasit nagyobb pélóval, mint hetek, hónapok alatt megedzeni a vagina izmait gésagolyóval
a másik feltevésedre reagálva, szerintem nagyon kevés sapioszexuális ember van
88! Végigolvastam a válaszod, és kb. így csináltam közben:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!