Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem számít a méret ahogy a nők állítják , a kis intim méretű férfiak miért magányosak és lelkileg tönkre mentek?
Miközben a kis mellű nők büszkén feszítenek...mert a férfiaknak tényleg nem számít pl a mellméret.
Akkor valójában ki őszinte méret kérdésben? 🤨
70
16 cm? Hüm, kicsit sokkallom.
#20: Erről beszélek. Egyszerű vagy, mint a faék. Nyilván csak azt érted meg, ami ugyanilyen egyszerű vagy még egyszerűbb. Az 1. oldalon értelmes, átgondolt és jól megfogalmazott hozzászólások vannak. A Te mondataidat, helyesírásodat és főleg a gondolatmenetedet nézve ez nem a Te szinted. Jó, hogy nem találod értelmesnek, ha egyszer nincs képességed arra, hogy felfogd. Talán ha a suliban figyeltél volna...
Pár alapvetés:
- Sok nőnek fájdalmas a behatolás még egy normál méretű pénisszel is. Senki nem vonzódik ahhoz a mérethez, amelyik fájdalmat okoz számára.
- A péniszméret nem függ össze a nemzőképességgel.
- A nők nagy részének eleve nincs hüvelyi orgazmusa. A férfi nyelvén, ujjain és gyakorlatán múlik, hogy orgazmushoz tudja-e őket juttatni.
- Kisebb péniszt könnyebb leszopni.
Ha nulla tapasztalattal előre eldöntöd, hogy ez nem tetszik a nőknek, nagyon visszataszító kisebbségi komplexusokat tudsz kifejleszteni magadban. Ahogy már meg is tetted, ez nyilvánvaló.
Nekem világéletemben bejött a kicsi pénisz (a legrövidebb kb. 8 cm hosszú volt mereven), mert:
- nem okoz fájdalmat a hüvelyemben
- úgyis csiklón megyek el
- nagyon jó szopni, lehet vele játszani a szájban, nem tölti ki az egészet úgy, hogy megfulladok tőle vagy kiakad az állkapcsom
- számomra nagyon izgató, különösen ha ernyedt állapotban még kisebb
Ellenben ha a kicsi pénisz tulajdonosa olyan egyszerű, mint Te, na az viszont nagyon taszító. Az ilyen előítéletes, komplexusos, önsajnáló emberektől viszolygok. Semmilyen izgalmas pénisz nem tudja ellensúlyozni az intelligenciabeli hiányosságokat! Na de szerencsére ezzel már nem kell foglalkoznom, mert jó házasságban élek...
#72 köszönöm szerencse hogy foglalt vagy mert ilyen arrogáns nagyképű nő az álmom.
Kérdezd már meg a többi nőt hogy szereti a 8cm körüli farkakat...
Meg az ernyedten kisebbet
😅😅😅
Valóban kicsit nehéz elképzelni, hogy egy 10 cm-s pénisz nagyon izgató legyen, de hál' istennek, ízlések és pofonok...
Nem mintha nekem bármelyik izgató lenne, én ránézni sem szoktam. :)
#75 milyen társadalmi rétegtől vagy csoportról beszélsz ? Van az extrém kos farkakat szerető nők társadalmi csoportja ? A szakadékot amiről beszélsz úgy hívják valóság ... persze ha ezt ki tudod zárni és boldog vagy a világodban akkor szerencsés vagy. Sőt lehet még irigy is vagyok mert ott a 14-15 centimmel én lennék a yeti szörny...
Sajnos a valóságban amit te figyelmen kívül hagysz a 8-12 centi a kicsi ( sőt kórosan kicsi ) kategória nem pedig az ideális.
Bocs ha kínai vagy akkor mindent visszavonok...
itt elszabadult a pokol gyerekek
a nők nagyon keményen nyomják a gaslightingot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!