Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem számít a méret ahogy a nők állítják , a kis intim méretű férfiak miért magányosak és lelkileg tönkre mentek?
Miközben a kis mellű nők büszkén feszítenek...mert a férfiaknak tényleg nem számít pl a mellméret.
Akkor valójában ki őszinte méret kérdésben? 🤨
Nekem volt nagy és kevésbé nagy partnerem is (milyen meglepő). Igazán kicsi nem.
De a legjobb az átlagnál kicsit nagyobb méretű (sacc per kábé 14-15 cm) exemmel volt, neki körülmetélt és oldalra erősen görbülő. Gondolta a fene, hogy tetszeni fog, de egy idő után tetszett, mert ő is tetszett.
13 cm az átlag hossz
12 cm az átlag átmérő
A nők átlag mérete nyugalmi állapotban: 7-8 cm és izgalmi állapotban: 11-12 cm.
"Lawrence, citing Masters and Johnson's Human Sexual Response (1966), states that pages 73 and 74 of that book show that typical vaginal depth in Masters and Johnson's participants ranged from 7–8 cm (2.8–3.1 in) in an unstimulated state, to 11–12 cm (4.3–4.7 in) during sexual arousal with a speculum in place.[2]"
Mondjuk fogalmam sincs, hogy ezek korrekt adatok-e. Beleértve a 12-ben írtakat.
#15 az első oldalon egy értelmes válasz nincs. Csak az értelmetlen kifogás miszerint a kettőt nem lehet össze hasonlítani. Nyilván nem ugyanaz a funkciója a két dolognak , én kifejezetten inkább a megítélésére gondoltam. Miszerint egy kisméretű férfi miért lesz lelki roncs miközben a NŐK állítják a méret nem számít. Ha ez igaz lenne nem lenne ennyi roncs férfi aki évek óta vagy egyáltalán nem szexelt.
Miközben a kismellu nők vígan magabiztosan akàr büszkén élik az èletüket és szexelnek megállás nélkül. Itt az egyenlőtlenség a lényeg a kérdésben !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!