Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem számít a méret ahogy a nők állítják , a kis intim méretű férfiak miért magányosak és lelkileg tönkre mentek?
Miközben a kis mellű nők büszkén feszítenek...mert a férfiaknak tényleg nem számít pl a mellméret.
Akkor valójában ki őszinte méret kérdésben? 🤨
"Akkor a kis f.szú férfiak kénytelenek lesznek komoly kapcsolatban élni?"
Csak tudod attól, hogy egy kapcsolat komoly még a farkad kicsi marad, és ha előveszed ugyanúgy le vagy nézve. A komoly kapcsolat semmiben sem különbözik ilyen tekintetben az egy éjszakástól. Hidd el, én tudom.
#59:
A cikkben több mint 15000 férfit mértek le, standardizált módszerrel, szóval nem hiszem hogy túl kicsi lenne a minta. Sajnos nem olvastam végig ùgyhogy nem tudom hogy mediánt közöltek-e, de meglepne ha nagyon eltérő lenne az átlagtól.
62
Én vagyok a mániákus, aki mindig linkeli, hogy honnan van az adat. A legelején én írtam be a wiki adatokat a pénisz hosszról és kerületről ill. a vagina méreteiről.
Nem tudom, hogy mi az a medián, de a 13 tényleg kevésnek tűnik, ugyanakkor nincs országok szerinti bontás, mint pl. a magasságnál.
60
Esetemben mellélőttél. Kevés partnerem volt. Egyetlen egy "egyéjszakás kalandom" volt, az is már 46 évesen.
Sajnálom, tényleg rossz lehet, de erről most egészen pontosan ki tehet? Mert szerintem nem én. Leginkább a szüleid, de nem akarom bántani őket, nem direkt csinálták.
#63: a medián a nagyság szerint rendezett minta középső értéke, tehát az az érték, aminél a minta fele kisebb, a másik nagyobb.
Itt van az említett cikk:
65
Köszönöm. Igen, mintha egyszer már felfogtam volna ezt. :)
#64 nem azt írtam hogy te vagy a hibás. Bár azért kiváncsi lennék mennyi az a “kevés” mert a nők kicsit másképp veszik 😊
És tényleg nem rossz indulatból de ha mindig komolyak voltak és 46 évesen volt az első alkalmi akkor az nagyon jól példázza mennyire egyszerű a nőknek....
#68 azért azt nem tenném.
Elsősorban mert nem ismerlek
Másfelől nem határoztuk meg mi a kevés és a sok ahogy azt se hogy mi a kicsi vagy a nagy 😅
Volt olyan nő aki azt mondta hogy az évi 5-7 partner nem sok, volt 40+ akinek életében az egyetemi vadulással együtt volt összesen 14.
beszéltem olyannal is akinek fogalma se volt de pont abban az időben amikor ismeretsegbe kerültünk 2 hónap alatt volt 5 pasija csak amiről én mint idegen tudtam.
Valaki szerint a 15-20 is sok valaki szerint a 40-50 is természetes mondván a nőknek is joguk van élvezni az életet ...
#62 a lehetséges kb 2 milliárd ferfiből 15 ezer az nem egy túl pontos eredmény. Főleg ha keverik az Afrikai pitonokat a kínai nudlival...
Amúgy a magyar átlag 16cmre van kihozva ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!