Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem számít a méret ahogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem számít a méret ahogy a nők állítják , a kis intim méretű férfiak miért magányosak és lelkileg tönkre mentek?

Figyelt kérdés

Miközben a kis mellű nők büszkén feszítenek...mert a férfiaknak tényleg nem számít pl a mellméret.

Akkor valójában ki őszinte méret kérdésben? 🤨

2021. jún. 21. 17:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/103 anonim ***** válasza:
43%

Kérdező és az összes itt nyöszörgő "férfi":

ha frusztrált vagy mert kicsi a p*csöd, akkor menj el pszichológushoz és ne az egész világot hibáztasd a lelki nyomorod miatt. Köszi

25/F

2021. jún. 22. 10:39
 42/103 anonim ***** válasza:
dickpill is the most brutal
2021. jún. 22. 10:40
 43/103 anonim ***** válasza:
71%

40, nem. Nem azt mondtam, hogy mindenkit, de legalább azokat a nőket akikkel kapcsolatba kezdesz, ne úgy, mint a 21es, aki soha be se tette, de még a gatyáját se tölts le a potenciális párok előtt.

Korábban egyébként épp te írtad, hogy az első pár válasz értelmetlen, mert azt írták, hogy nem lehet a mellet összehasonlítani a farokkal. Most, hogy nem te teszed az összehasonlítást, máris nem lehet összehasonlítani?

2021. jún. 22. 10:56
 44/103 A kérdező kommentje:
#41 bocs a pszihologus megnőveszti ? Vagy elmondja az összes nőnek hogy ne bántsák a kisfarkú pasikat ? Esetleg dugjam meg őt?
2021. jún. 22. 11:13
 45/103 anonim ***** válasza:
40%

#44:

Egyiket sem. Cserébe talán segít a frusztrációdon és kevésbé lesz szerencsétlen életed

2021. jún. 22. 11:44
 46/103 anonim ***** válasza:
84%

"Vagy elmondja az összes nőnek hogy ne bántsák a kisfarkú pasikat ? "

Szerintem nem kell őket bántani, büntetik ők magukat is a világ helyett is.

2021. jún. 22. 11:47
 47/103 anonim ***** válasza:
84%
Adott egy kis siker rátájú férfi átlag alatti mérettel, ami még vékony is. Csak matematikailag nézve is brutál sz@rok az esélyei, hogy olyat talál akinek megfelel és nem harangozik mint a veszedelem.
2021. jún. 22. 12:25
 48/103 A kérdező kommentje:

#45 ezt úgy hívják önámitás , önbutitás.

Amikor meggyőződ magad arról hogy az a szar amiben élsz az valójában jó és nincs vele semmi baj. És főleg hogy ne érdekeljen hogy másnak ezerszer jobb ...

Ezért szerintem felesleges “orvoshoz” menni

2021. jún. 22. 13:13
 49/103 anonim ***** válasza:
41%

#29! Mivel beszélgetek nőkkel, ellentétben veled és oda is figyelek rájuk abból tudom, hogy nekik 15-17 centi kell, az alá nem mennek, eddig mindegyik ezt mondta. Általában én 15 centit szoktam bekamuzni magamnak, aki meg odanyúlt nadrágon át megvolt a kifogás, hogy szűk és nem tud rendesen felállni.

Látom az a rész, hogy több barátnőm is volt már, nem ragadta meg a képzeleted, minddel alaposan kibeszéltem a szexet, csak mindig úgy intéztem, hogy ne kerüljön rá sor, de a látszatra mindig adtam, adok most is, csak olvasnád milyen kanos dolgokat írok a mostani barátnőmnek is, csak persze tudom, hogy ezekre sosem fog sor kerülni.

Van a komplexus pl. ha egy nő azt hiszi, hogy a kis mellem iatt szeretik, az komplexus, az meg, hogy 12-13 centi kicsi meg egy tény.

üdv. 21. válaszoló

2021. jún. 22. 13:21
 50/103 anonim ***** válasza:
45%
*kis melle miatt nem szeretik
2021. jún. 22. 13:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!