Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem számít a méret ahogy a nők állítják , a kis intim méretű férfiak miért magányosak és lelkileg tönkre mentek?
Miközben a kis mellű nők büszkén feszítenek...mert a férfiaknak tényleg nem számít pl a mellméret.
Akkor valójában ki őszinte méret kérdésben? 🤨
Kérdező és az összes itt nyöszörgő "férfi":
ha frusztrált vagy mert kicsi a p*csöd, akkor menj el pszichológushoz és ne az egész világot hibáztasd a lelki nyomorod miatt. Köszi
25/F
40, nem. Nem azt mondtam, hogy mindenkit, de legalább azokat a nőket akikkel kapcsolatba kezdesz, ne úgy, mint a 21es, aki soha be se tette, de még a gatyáját se tölts le a potenciális párok előtt.
Korábban egyébként épp te írtad, hogy az első pár válasz értelmetlen, mert azt írták, hogy nem lehet a mellet összehasonlítani a farokkal. Most, hogy nem te teszed az összehasonlítást, máris nem lehet összehasonlítani?
#44:
Egyiket sem. Cserébe talán segít a frusztrációdon és kevésbé lesz szerencsétlen életed
"Vagy elmondja az összes nőnek hogy ne bántsák a kisfarkú pasikat ? "
Szerintem nem kell őket bántani, büntetik ők magukat is a világ helyett is.
#45 ezt úgy hívják önámitás , önbutitás.
Amikor meggyőződ magad arról hogy az a szar amiben élsz az valójában jó és nincs vele semmi baj. És főleg hogy ne érdekeljen hogy másnak ezerszer jobb ...
Ezért szerintem felesleges “orvoshoz” menni
#29! Mivel beszélgetek nőkkel, ellentétben veled és oda is figyelek rájuk abból tudom, hogy nekik 15-17 centi kell, az alá nem mennek, eddig mindegyik ezt mondta. Általában én 15 centit szoktam bekamuzni magamnak, aki meg odanyúlt nadrágon át megvolt a kifogás, hogy szűk és nem tud rendesen felállni.
Látom az a rész, hogy több barátnőm is volt már, nem ragadta meg a képzeleted, minddel alaposan kibeszéltem a szexet, csak mindig úgy intéztem, hogy ne kerüljön rá sor, de a látszatra mindig adtam, adok most is, csak olvasnád milyen kanos dolgokat írok a mostani barátnőmnek is, csak persze tudom, hogy ezekre sosem fog sor kerülni.
Van a komplexus pl. ha egy nő azt hiszi, hogy a kis mellem iatt szeretik, az komplexus, az meg, hogy 12-13 centi kicsi meg egy tény.
üdv. 21. válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!