Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem számít a méret ahogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem számít a méret ahogy a nők állítják , a kis intim méretű férfiak miért magányosak és lelkileg tönkre mentek?

Figyelt kérdés

Miközben a kis mellű nők büszkén feszítenek...mert a férfiaknak tényleg nem számít pl a mellméret.

Akkor valójában ki őszinte méret kérdésben? 🤨

2021. jún. 21. 17:51
 51/103 anonim ***** válasza:
69%
#41! A farkam méretével van a baj, nem a lelkemmel, amúgy egy szokvány, kiegyensúlyozott átlagbért megkereső 33 éves fickó vagyok, ami külön átok, hogy még magas is, ha csak 170 volnék azt mondanám, hogy kicsi vagyok kicsi a pénisz is, de majdnem 190 centi vagyok és ehhez jutott ez a minirépa a 12 centivel.
2021. jún. 22. 13:24
 52/103 anonim ***** válasza:
68%

#51:

Az átlagos merev emberi hímvessző hossza 13.12 cm (wikipédia). Hadd ne legyen már az a -1 cm probléma

2021. jún. 22. 14:07
 53/103 A kérdező kommentje:
#52 az egy full kamu adat. Ha az lenne akkor nem mondaná minden nő hogy a min14-16 cm a jó de az ideális 16-17 és nem lennének olyan sokan azok a nők akik a min 18+ méretet igénylik. Nyilván a nők igényei jobban tükrözik au átlagot mint egy kamu felmérés. Érdekes nekem még egy nő se mondta Hu de jó átlag feletti a méreted ellenben hogy lehetne nagyobb már többen
2021. jún. 22. 14:17
 54/103 anonim ***** válasza:
100%

#52! A valóságot a nők elvárásairól ez jobban szemlélteti:

[link]

2021. jún. 22. 14:24
 55/103 anonim ***** válasza:
43%
Igen nyilván egy publikált mérés az kamu, de nálatok van a tudás szent grálja :D biztos sok nő akar magába engedni 18-20 centit :D
2021. jún. 22. 14:28
 56/103 A kérdező kommentje:

#55 nem akarok politizálni de a KSH is kihozza hogy br 450 ezer a magyar átlag fizu és a egyéb dolgokat is kommunikál a kormány szóval ezt hagyjuk.

Ezt a számot azért hozták ki hogy több tíz-száz millió pasit megnyugtassanak.

Nincs nálunk semmilyen Grál egyszerű női visszajelzéseket ősztől meg társkeresőről nem anonim oldalról. Ahogy az is igaz hogy több alkalmi vagy könnyű kapcsolat bukott meg a méret kérdés miatt...

2021. jún. 22. 14:37
 57/103 anonim ***** válasza:
79%

54

Mi van??? Nekem kifejezetten nagynak számít a puncim és 18 cm-nél többet nem mernék magamba engedni. De én jóval az átlagon felül vagyok.

2021. jún. 22. 14:44
 58/103 anonim ***** válasza:
67%

56

"Nincs nálunk semmilyen Grál egyszerű női visszajelzéseket ősztől meg társkeresőről nem anonim oldalról. Ahogy az is igaz hogy több alkalmi vagy könnyű kapcsolat bukott meg a méret kérdés miatt..."

Milyen ősztől?

Jaj, nagyon telesírom a párnám. Akkor a kis f.szú férfiak kénytelenek lesznek komoly kapcsolatban élni? Atyaég.

2021. jún. 22. 14:45
 59/103 anonim ***** válasza:
79%

Nekem is gyanús a 13 cm átlag, szerintem kicsit több lehet az. De kizártnak tartom, hogy csalnak vele.

Amikor a férfiak saját maguknak mérték, fura módon sokkal nagyobbak voltak a péniszek. :)

De most már mérik nekik és nem hiszem, hogy bárkinek bármi oka lenne csalni. Mi, a férfi adata 15 cm, aztán beírják, hogy 13 cm, hogy a többi férfi nyugodt legyen? Nem valószínű.

Gondolom ott a probléma, hogy a) kevés férfit vizsgálnak b) bizonyos népcsoportoknak viszonylag kicsi és ez csökkenti az átlagot.

2021. jún. 22. 14:48
 60/103 A kérdező kommentje:

#58 osztok...

Neked lehet nem téma a komoly kapcsolat. Ha én is végig dugtam volna az életem mint a legtöbb nő olyan partnerrel akik bejönnek akkor 30-40-50 partnerrel a hátam mögött öregen már én is az erzelemre koncetrálnék. De mivel ilyen marhára nem történt így igen sajnos hiányzik a szabad kötetlen szex amit a kis méretem miatt nem éltem meg

2021. jún. 22. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!