Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem számít a méret ahogy a nők állítják , a kis intim méretű férfiak miért magányosak és lelkileg tönkre mentek?
Miközben a kis mellű nők büszkén feszítenek...mert a férfiaknak tényleg nem számít pl a mellméret.
Akkor valójában ki őszinte méret kérdésben? 🤨
#51:
Az átlagos merev emberi hímvessző hossza 13.12 cm (wikipédia). Hadd ne legyen már az a -1 cm probléma
#55 nem akarok politizálni de a KSH is kihozza hogy br 450 ezer a magyar átlag fizu és a egyéb dolgokat is kommunikál a kormány szóval ezt hagyjuk.
Ezt a számot azért hozták ki hogy több tíz-száz millió pasit megnyugtassanak.
Nincs nálunk semmilyen Grál egyszerű női visszajelzéseket ősztől meg társkeresőről nem anonim oldalról. Ahogy az is igaz hogy több alkalmi vagy könnyű kapcsolat bukott meg a méret kérdés miatt...
54
Mi van??? Nekem kifejezetten nagynak számít a puncim és 18 cm-nél többet nem mernék magamba engedni. De én jóval az átlagon felül vagyok.
56
"Nincs nálunk semmilyen Grál egyszerű női visszajelzéseket ősztől meg társkeresőről nem anonim oldalról. Ahogy az is igaz hogy több alkalmi vagy könnyű kapcsolat bukott meg a méret kérdés miatt..."
Milyen ősztől?
Jaj, nagyon telesírom a párnám. Akkor a kis f.szú férfiak kénytelenek lesznek komoly kapcsolatban élni? Atyaég.
Nekem is gyanús a 13 cm átlag, szerintem kicsit több lehet az. De kizártnak tartom, hogy csalnak vele.
Amikor a férfiak saját maguknak mérték, fura módon sokkal nagyobbak voltak a péniszek. :)
De most már mérik nekik és nem hiszem, hogy bárkinek bármi oka lenne csalni. Mi, a férfi adata 15 cm, aztán beírják, hogy 13 cm, hogy a többi férfi nyugodt legyen? Nem valószínű.
Gondolom ott a probléma, hogy a) kevés férfit vizsgálnak b) bizonyos népcsoportoknak viszonylag kicsi és ez csökkenti az átlagot.
#58 osztok...
Neked lehet nem téma a komoly kapcsolat. Ha én is végig dugtam volna az életem mint a legtöbb nő olyan partnerrel akik bejönnek akkor 30-40-50 partnerrel a hátam mögött öregen már én is az erzelemre koncetrálnék. De mivel ilyen marhára nem történt így igen sajnos hiányzik a szabad kötetlen szex amit a kis méretem miatt nem éltem meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!