Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betanított gyári munkások! Van barátnőtök és ha igen akkor azt hogy csináltátok?
Akiknek van gondolom az elég csúnyácska és buta nő lehet, ha mégsem akkor írjátok le hogy hogyan történt. Az is érdekelne, hogy mennyire vagytok frusztráltak azért
hogy csak ennyi jutott és a csúcscsajok selejtnek tekintenek titeket.
22
Ha fullos cicababát akarsz, akkor igen..számít a pénz. (Nem is értem, ez miért meglepő)
Ha a boltos Marist, aki szintén keveset keres..akkor nem számít a pénz!
"A szüleim is ilyen semmirevaló egybites melós lúzerek, mégsem kellett magányban élniük mert az még egy más világ volt."
Akkor ezek szerint anyád sem egy agysebész. Ezt leszámítva bombanő?
Nem a pénz a minden. De az is fontos...
Neked meg csak a szépseg a minden
Hogyan csináltam? Fesztiválon egy társaságba keveredtünk, odamentem beszélgetni és kész. A fesztivál hátralévő napjait együtt végigbuliztuk, következő héten randiztunk majd összejöttünk. Ennek már 5 éve.
Csúnyácskának egyáltalán nem mondanám, sőt. Számomra a lehető legjobb. Butácskának még annyira sem, egy multinál dolgozik a HR osztályon.
Egyáltalán nem vagyok frusztrált emiatt. A megismerkedésük 2. napján jött fel témaként hogy ki hol dolgozik. Semmi extrát nem reagált rá. Kapok szép kártyát, amiből minden nyáron elmegyünk egy 1 hetes nyaralásra, de idén mondjuk külföldre megyünk. Jövőre esküvő.
"22/29 A kérdező kommentje:
Csak kilyukadtunk oda hogy a pénz a minden."
Rossz hírem van!
Az életben MINDEN (kaja, ruha, villany, gyógyszer, pelenka, punci,...) pénzbe kerül.
A minőségiek sok pénzbe.
Ha nem telik minőségire, vegyél olcsót! Ha olcsóra sem telik, akkor a kaja az első, a többit engedd el!
Sokan a kukából esznek, használt cipőt viselnek, segélyszervezettől, és punci meg... [link]
Ez az élet. DE, ki lehet kapcsolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!