Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Betanított gyári munkások!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Betanított gyári munkások! Van barátnőtök és ha igen akkor azt hogy csináltátok?

Figyelt kérdés

Akiknek van gondolom az elég csúnyácska és buta nő lehet, ha mégsem akkor írjátok le hogy hogyan történt. Az is érdekelne, hogy mennyire vagytok frusztráltak azért

hogy csak ennyi jutott és a csúcscsajok selejtnek tekintenek titeket.

2021. jún. 21. 09:07
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Nem csesztem el semmit, a világ csesződött el. Egy 31 éves betanított segédmunkás, akit hidegen hagy a karrier és az anyagi felszínességek most azért maradjon örökre egyedül, mert a nők eszét elvette ez a luxusorientált világ?

A szüleim is ilyen semmirevaló egybites melós lúzerek, mégsem kellett magányban élniük mert az még egy más világ volt.

2021. jún. 21. 09:54
 12/32 anonim ***** válasza:
85%
Mond neked valamit az, hogy a tarsadalom selejtje? Az evolucio pont ezeket szelektalja ki. Szerintem ez rendben van, a sikertelenek mar nincsenek tarsadalmilag rakenyszeritve, hogy reprodukaljak magukat, mert kell a foldekre a kezi munkaero. Koszi, de ezeket megoldjak a robotok 7/24-ben.
2021. jún. 21. 09:58
 13/32 A kérdező kommentje:

Akkor te a kevés kivételek egyike vagy. Nem akarsz egy szeretőt is, mert akkor itt volnék.😅

Amúgy 220 körül kapok, nyugati megyeszékhely, nagy multi, négy műszak tehát ez a 270 nem az átlag.

2021. jún. 21. 09:58
 14/32 A kérdező kommentje:

Lelketlen fattyú vagy, de sajnos igazat beszélsz. Érzem én is hogy selejtes vagyok ilyen fizetéssel ezért nem mertem még leszólítani egy nőt sem. Biztos kiröhögne aztán elküldene a földekre dolgozni.

2021. jún. 21. 10:02
 15/32 anonim ***** válasza:
94%

14.-re.

De van a boltban alsóbb polc is.

2021. jún. 21. 10:18
 16/32 anonim ***** válasza:
95%

Nem, nem akarok szeretőt :D

220-al siman csajozhatsz. Ennyiből tudnod kell felre tenni, még ha a felét el is viszi a lakbér. Egymagadra veszel valami olcsó kaját, megfőzöl 2 napra, rezsi, ruha és még így is marad. Nyiss egy megtakarítási szamlát és kezdj el felretenni amennyit csak tudsz.

Nalad csóróbb kollégáim csajoznak. Sportolj, adj a külsődre, nem kell nagy dolgokra gondolni, csak ízlesesen jelenj meg. Nekik ez a titkuk. Egyiknek nyaralni sincs pénze, mert a gyerektartás elvisz mindent, mégis jó nője van.

2021. jún. 21. 10:21
 17/32 anonim ***** válasza:
92%

Én pultos voltam hosszú évekig sörözőben. Fesztiválokon, koncerteken dolgoztam mint hostess

Van egy egészséges önbizalmam, én azért elég jó nőnek gondolom magam.

Amikor bejött tavaly a vírus és a vendéglátás becsukta a kaput elmentem egy gyárba dolgozni.

3 műszakban dolgoztam mint minőség ellenőr. Fél évig voltam ott.

Én életemben annyi jó pasit nem láttam még 1 helyen mint ott

A raktáros fiúk voltak mindenki kedvencei

70%uk a tipikus magas, sportos,

tetovált

Sosem felejtem el, mindig ugyanabban az időben mentünk direkt szünetre a soron lévő lányokkal amikor ők

250nél nem kerestek többet raktárban

A gyárban is voltak a soron is Kibasz0tt jó nők

Olyanok is akikről nem mondaná meg az ember hogy soron dolgozik

A raktáros fiúkat hiphop felcsíptük 2 hónap után pár lánnyal

Úgyhogy ha magamból indulok ki egyáltalán nem voltak rossz nőik😅

De a soron is simán születtek kapcsolatok, szex kapcsolatok és egyáltalán nem volt jellemző hogy a pasiknak csúnya csajaik lettek volna

Én pont fordítva láttam a helyzetet

Szerintem átlag alatti pasik is néha olyan csajokkal mászkáltak.... Hogy mai napig nem értem hogy jöttek össze 😅

29/N

2021. jún. 21. 10:36
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy hadd kérdezzem meg, hogy te miben vagy kiemelkedő? Csak mert csúcscsajt akarsz, aki nyilván baromi jól néz ki, amihez az is kell, hogy törődjön a külsejével: edz, sminkel, ápolja a bőrét, stb. Az edzéshez, hogy csúcsformában legyél, nem kevés kitartás kell, ergo biztosan van valamennyi akaratereje, és egész biztos, hogy van valamennyi pénze is. Szóval valamiben vagy több dologban kiemelkedő. Te miben vagy az? Mert az egészen biztos, hogy a fizetésed nem kiemelkedő (de nem is kiemelkedően sz..., ez több mint a minimálbér, pedig sajnos abból is élnek emberek családdal), ambíciód, változtatni akarásod nulla, mert továbblépni nem akarsz, és mindezért a világot hibáztatod. Oké. De mivel fogsz meg egy csúcscsajt? Kiemelkedően jól nézel ki? Helyes vagy, ápolod te is bőröd és a tested? Edzel, izmos vagy? Vagy lehengerlő a személyiséged? Kiemelkedően jó a humorod? Mit tudsz te nyújtani egy nőnek? És főleg egy "csúcscsajnak"?

Mert ha csak az állandó panaszkodásodat gyakorin, akkor az elég keveseknek lesz elég.

Nagyon sok férfi keres 220 körül, sőt annál jóval kevesebbet, ismerősi körömben is (tanárszakot végeztem, nem éppen a jó fizetésekről híres ez a szakma), érdekes módon a legtöbbnek van párja. Lehet, hogy nem instamaca, akinek egy darab szilikonmelle többe kerül, mint az éves fizetésed, de csinos, magára adó nők.

Az itteni példák sem azt mutatják, hogy a betanított munkások egyedül halnának meg.

Ha nincs szép barátnőd, az nem azért van, mert 220-at keresel. És nem azért, mert betanított munkás vagy. Több lehetséges opció is van:

1. Szép nőnek a luxuscicákat tartod, akik nyilván nem a formájukat nem is tudnák ennyi pénzből tartani, mert kell hozzá szilikon, botox, drága ruha, stb. És nem veszed észre a természetesen szép nőket.

2. A negatív kisugárzásoddal, a nőkkel szembeni lenézéseddel az összes nőz elüldözöd magad mellől.

3. Nem adsz magadra semmilyen formában, úgy akarsz formás, edzett csajt.

4. Nincs benned semmi olyan érték, amivel felkelthetnéd magadra a figyelmet: nem vagy kitartó, ambíciózus, kiemelkedően intelligens, humoros, érzelmes, empatikus, stb. Pl. a pályakezdő férfi tanár ismerőseim azért népszerűek, mert empatikusak, szeretik a gyerekeket, okosak, érzelmi biztonságot tudnak nyújtani, van vitakultúrájuk, stb. Bocsi, betanított munkásról példát nem tudok hozni, mert más közegben mozgok, de ha betérek egy-egy boltba, néha olyan férfiakat látok az eladók között, hogy csak úgy lesek, vagy van két futár srác, aki mindig hozza ide az anyagokat, és amilyen helyesek, jó a humoruk és előzékenyek, egészen biztos, hogy tapadnak rájuk a csajok, pedig egészen biztos, hogy nem nettó 500-at keresnek.

Csak olyat várj el mástól, amit te magad is nyújtani tudsz VAGY amivel egyenértékűt tudsz adni.

2021. jún. 21. 11:07
 19/32 anonim ***** válasza:
50%
Itt nincs betanított munkás, mindenki milliókat keres. :)
2021. jún. 21. 11:07
 20/32 anonim ***** válasza:
88%

" Egy 31 éves betanított segédmunkás, akit hidegen hagy a karrier"

Nem értem, ha nem tudsz mit nyújtani minek várod el hogy a csúcscsajok leálljanak veled?

2021. jún. 21. 11:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!