Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez az irreleváns nővédelem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az irreleváns nővédelem? Ha azt szeretném, hogy feküdjön a szép nő az ágyamba, akkor jönnek a kifogások, miszerint hogy várhatnám el azt, hogy miattam mondjon le a kényelmes életéről stb? Ki kérte, mi köze van a kettőnek egymáshoz?

Figyelt kérdés

Millió szép nő van. Ebből 99 százalékának kilátásban sincs, hogy beteheti egy gazdag férfihez a lábát, ami miatt engem(átlagfizetésű embert) tekintve rossz döntést hozhatna, vagy akivel összefüggésben egyáltalán választani kellene. Nagyon sok szép nő van egyedül. Amíg nem tudják betenni a lábukat gazdag férfi otthonába, kényelmes házba stb, addig miért nem elég nekik egy olyan kapcsolat, ami nem a pénzről szól, hanem a kölcsönös szeretetről?

Ez elképesztő amúgy. Totálisan látszik, hogy inkább vannak egyedül, ha nincs pénzes férfi, mert azzal már túl nagy örömet okoznának valakinek ha feltételek és igények nélkül testet adnának. Ha már valakivel lefekszenek, akkor legyen benne érdek, ha az nincs, akkor inkább vannak egyedül.

2021. jún. 18. 10:27
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/180 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondom, teljesen mindegy ki mennyit keres. Felőlem kereshet valaki 1 milliót is. Ha nem akarok vele lefeküdni, akkor nem fogok. De ha az lesz a vonzó aki 200 ezret keres vagy 150 ezret egy gyárba, akkor azzal fekszem le. Ez ilyen egyszerű.

Nekem nőként nem kötelességem bárkivel is lefeküdni, csak azért, mert csóró vagy csúnya vagy elmebeteg vagy mind ez így egybe. Mond már meg, miért lenne kötelező ez egy nőnek?

2021. jún. 18. 19:46
 112/180 anonim ***** válasza:
100%

"Nem vagyok közmunkás. nagy az arca itt mindenkinek, de semmi nincs mögötte"

Te kérdezed meg a hölgyektől, hogy mennyit keresnek, meg mit tudnak bele tenni egy kapcsolatba a puncijukon kívül.

Leírják páran, erre meg kijelented, hogy nagy az arcuk.

Ha valaki megtisztel azzal, hogy válaszol a kérdésedre, akkor levonod azt a következtetést, hogy nem lehet értelmes, mert akkor "nem itt enné a fene egy anonim kérdés alatt"

Leírtad korábban egy másik kérdésednél, hogy a nők 99 %-a lelkileg gyenge és "agyilag zokni, ezért nem képes egyedül eltartani magát.

Ha ezt valóban így gondolod, akkor egyáltalán mit csodálkozol azon, hogy gazdag férfit szeretnének találni?

Neked nem elég jó egy kissé túlsúlyos, kevésbé szép arcú, kis mellű, lapos fenekű nő olyan alapon, hogy a punciját ő is tudja adni a kapcsolatba, mert neked vannak igényeid.

De közben azt várnád a szép nőktől, hogy nekik legyen elég, ha a farkadat tudod beletenni egy kapcsolatba, mást nem.

Értem én, hogy olyanok neked a nők, mint nyuszika az ominózus viccben, hogy ha van rajta sapka, akkor az a baj, ha nincs rajta sapka, akkor meg a baj.

A "nagy az arca itt mindenkinek, de semmi nincs mögötte" kijelentésedre visszatérve, ha neked nehéz érzés azzal szembesülni, hogy valaki a tehetségével, szorgalmával, kitartásával többet ért el akár anyagi, akár más téren az életben, mint amit neked - nem tudom, hány évesen - eddig sikerült, és ezt a te kérdésedre válaszolva leírják, akkor talán érdemesebb lenne elgondolkodnod azon, hogy te mit tehetnél a saját boldogulásodért (akár anyagi, akár más téren) , ahelyett, hogy azokba kötsz bele, akik válaszoltak neked.

2021. jún. 18. 19:46
 113/180 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen érzelmileg nulla emberrel a halál feküdjön egy ágyba.
2021. jún. 18. 20:17
 114/180 anonim ***** válasza:
100%
105 vagyok. Közben törlődött egy válasz és azt a kérdezőnek írtam, nem a válaszolónak.
2021. jún. 18. 20:21
 115/180 A kérdező kommentje:
113: Nem tetszik az igazság ugye? Ez nyilván nem kényelmes nektek. De még mindig ott vagytok, ahol a pénz van.
2021. jún. 18. 22:45
 116/180 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen. Aki közmunkás, közalkalmazott, gyári munkás, postás, takarító, stb azoknak annyi pénze van, hogy jobbnál jobb nőkre költik a pénzt
2021. jún. 18. 22:50
 117/180 anonim ***** válasza:
100%

"De még mindig ott vagytok, ahol a pénz van."

Ott, mivel a többségünk szerintem normálisan keres.

2021. jún. 19. 04:09
 118/180 anonim ***** válasza:
100%
113, nem úgy volt, hogy a 99% eleve egyedül marad, mert gazdag ferfire nincs esélye? Mindeközben (gondolom ugyan ez a 99%) önfenntartásra képtelen, mégis ott van ahol a pénz? Most akkor mégis jut nekik gazdag férfi? Döntsd már el, hogy miért haragszol épp :D
2021. jún. 19. 06:36
 119/180 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem viccet félre teve, a kerdezőnek lehet egy enyhe fogyatékossága...
2021. jún. 19. 07:00
 120/180 anonim ***** válasza:
100%

115

"Nem tetszik az igazság ugye? Ez nyilván nem kényelmes nektek. De még mindig ott vagytok, ahol a pénz van."

Te se ott vagy ahol a duci csaj, hanek ott ahol a szép Nő.

A p*nciját hűségét ő is tudja adni...

2021. jún. 19. 07:02
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!