Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez az irreleváns nővédelem? Ha azt szeretném, hogy feküdjön a szép nő az ágyamba, akkor jönnek a kifogások, miszerint hogy várhatnám el azt, hogy miattam mondjon le a kényelmes életéről stb? Ki kérte, mi köze van a kettőnek egymáshoz?
Millió szép nő van. Ebből 99 százalékának kilátásban sincs, hogy beteheti egy gazdag férfihez a lábát, ami miatt engem(átlagfizetésű embert) tekintve rossz döntést hozhatna, vagy akivel összefüggésben egyáltalán választani kellene. Nagyon sok szép nő van egyedül. Amíg nem tudják betenni a lábukat gazdag férfi otthonába, kényelmes házba stb, addig miért nem elég nekik egy olyan kapcsolat, ami nem a pénzről szól, hanem a kölcsönös szeretetről?
Ez elképesztő amúgy. Totálisan látszik, hogy inkább vannak egyedül, ha nincs pénzes férfi, mert azzal már túl nagy örömet okoznának valakinek ha feltételek és igények nélkül testet adnának. Ha már valakivel lefekszenek, akkor legyen benne érdek, ha az nincs, akkor inkább vannak egyedül.
141
Mit kezdjek egy átlagossal? Jobb szeretem a kenyelmet
Kerdezo:
Leirnad hogy nezel ki? Csakhogy ha megis valaki radirna, mire szamithat
Nem. Aki kérdezett, annak válaszoltam.
Szóval ez egy probléma, ami társadalmunk egyik legnagyobb problémája, hogy a szép nőt az kaphatja meg, aki anyagi javakban teljes.
Az élethez hozzá tartozna egy nő törődése, odaadása, amit nem lehet semmivel pótolni. Ennek hiányában az ember fejlődése sokszor nem rendeltetésszerű.
Mindez csak is azért van így, mert a nők elkárhoztatják azokat, aki nem felel meg a pénzeszsák kategóriának.
Azokat az embereket, azt a munkásosztályt, aki kitartja azon felső réteget, akik a szép nőket pénzelni tudják.
Belegondolni is borzalom, de ez van a világunkban.
Emberek ! Ennek is mi értelme van? Na?!
csak mutat a női nem tagja egy popsit.
Szédíteni akarja a munkásnépet. Meg ebből is profitál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!