Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez az irreleváns nővédelem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az irreleváns nővédelem? Ha azt szeretném, hogy feküdjön a szép nő az ágyamba, akkor jönnek a kifogások, miszerint hogy várhatnám el azt, hogy miattam mondjon le a kényelmes életéről stb? Ki kérte, mi köze van a kettőnek egymáshoz?

Figyelt kérdés

Millió szép nő van. Ebből 99 százalékának kilátásban sincs, hogy beteheti egy gazdag férfihez a lábát, ami miatt engem(átlagfizetésű embert) tekintve rossz döntést hozhatna, vagy akivel összefüggésben egyáltalán választani kellene. Nagyon sok szép nő van egyedül. Amíg nem tudják betenni a lábukat gazdag férfi otthonába, kényelmes házba stb, addig miért nem elég nekik egy olyan kapcsolat, ami nem a pénzről szól, hanem a kölcsönös szeretetről?

Ez elképesztő amúgy. Totálisan látszik, hogy inkább vannak egyedül, ha nincs pénzes férfi, mert azzal már túl nagy örömet okoznának valakinek ha feltételek és igények nélkül testet adnának. Ha már valakivel lefekszenek, akkor legyen benne érdek, ha az nincs, akkor inkább vannak egyedül.

2021. jún. 18. 10:27
 131/180 anonim ***** válasza:
100%

Igen....

Ő az!

2021. jún. 19. 09:32
 132/180 anonim ***** válasza:
100%

A szexhez ez kell, de nem ezért jöttem össze vele, hanem mert szerelmesek voltunk egymásba. Ez már csak egy kellemes adalék, amit folyamatosan fejlesztünk (például egyre jobban megy az orál) és bővítünk (új játékokat és pózokat hozunk be).

Az, hogy neked nincs rá lehetőséged... Egyéni probléma. Vagy mit szeretnél? Feküdjek le veled? :D

2021. jún. 19. 09:33
 133/180 anonim ***** válasza:
2021. jún. 19. 09:37
 134/180 A kérdező kommentje:

132:

És ha azt akarnám, hogy feküdjél, akkor megtennéd? Nem hinném, mert akkor már írtál volna.

Nem csak NEKEM nincs rá lehetőségem jelenleg.

Rengeteg férfi van egyedül.

2021. jún. 19. 09:40
 135/180 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarna veled bárki is lefeküdni? Bebizonyítottad már nem egyszer, hogy egy erőszakos ember vagy, majd pont erre fognak ugrani a nők itt a gyikon :D
2021. jún. 19. 09:44
 136/180 anonim ***** válasza:
100%

Akkor feküdjek le mindegyikkel? Utána nem nevezel majd riherongynak, akin átment a fél ország, ugye?

2021. jún. 19. 09:46
 137/180 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit kérdező, hogy jelenleg az Egyesült Királyságban vagyok és évek óta nem jártam Magyarországon, szóval lehet problémás összehozni egy talit. Ha fizetsz magadnak repülőjegyet, szeretettel várlak. Remélem nem zavar, ha a barátom is ott lesz.
2021. jún. 19. 09:47
 138/180 A kérdező kommentje:

135: Hagyjuk már. Akit nem erőszakosnak tituálsz, arra miért nem ugrottál és ugrotok rá?

137: Szellemes vagy.

2021. jún. 19. 09:51
 139/180 anonim ***** válasza:
100%

Á, nem. Mindig úgy gondoltam, hogy pocsék humorom van, de ha szeretnél, akkor gyere. A barátommal voltunk már hármasban, szóval benne lenne, ha jól nézel ki. Szopott már férfit, szóval nyugalom, jó lenne.

2021. jún. 19. 09:54
 140/180 anonim ***** válasza:
100%

"Akit nem erőszakosnak tituálsz, arra miért nem ugrottál és ugrotok rá?"

Honnan veszed, hogy nem ugrok rá?

2021. jún. 19. 09:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!