Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez az irreleváns nővédelem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az irreleváns nővédelem? Ha azt szeretném, hogy feküdjön a szép nő az ágyamba, akkor jönnek a kifogások, miszerint hogy várhatnám el azt, hogy miattam mondjon le a kényelmes életéről stb? Ki kérte, mi köze van a kettőnek egymáshoz?

Figyelt kérdés

Millió szép nő van. Ebből 99 százalékának kilátásban sincs, hogy beteheti egy gazdag férfihez a lábát, ami miatt engem(átlagfizetésű embert) tekintve rossz döntést hozhatna, vagy akivel összefüggésben egyáltalán választani kellene. Nagyon sok szép nő van egyedül. Amíg nem tudják betenni a lábukat gazdag férfi otthonába, kényelmes házba stb, addig miért nem elég nekik egy olyan kapcsolat, ami nem a pénzről szól, hanem a kölcsönös szeretetről?

Ez elképesztő amúgy. Totálisan látszik, hogy inkább vannak egyedül, ha nincs pénzes férfi, mert azzal már túl nagy örömet okoznának valakinek ha feltételek és igények nélkül testet adnának. Ha már valakivel lefekszenek, akkor legyen benne érdek, ha az nincs, akkor inkább vannak egyedül.

2021. jún. 18. 10:27
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/180 A kérdező kommentje:

Hát inkább magadba kéne egy kicsit nézned. Hogy vajon mit keresel egy ilyen kérdés alatt. A 450 nem átlagos fizu. A beképzelt agyadnak az.

A 150 az átlagos fizu.

2021. jún. 18. 17:28
 102/180 anonim ***** válasza:
76%

A nettó átlagfizetés 300 ezer.

Mondjuk neked nem csoda, ha 150 a fizud, mert se.gghülye vagy és buta, de mégis nagyon okosnak akarsz látszani, de azt sem tudod, mit jelent az irreveláns szó.

2021. jún. 18. 17:42
 103/180 anonim ***** válasza:
100%

A 150 elég gyatra fizu. Én jelenleg 160at keresek óvónőként 2 diplomával. Szeretem ezt a szakmát, nagyon szeretem a gyerekeket, de ez egy szar fizu. Folyamatosan különböző képzéseket végzek, így idővel képes leszek váltani. És sajnos kénytelen is leszek, épp a fizetés miatt.

Szóval, hasonlóan kereső nőként is úgy gondolom, hogy ez így nagyon kevés. Lassan 3 éve dolgozom, pár éven belül tervezek váltani, eleinte másodállást vállalva abban a szakmában, amiben később dolgozni szeretnék. Így lesz elég tapasztalatom mindkét területén, hogy szabadon válthassak később is.

Az embernek gondolnia kell a jövőre, főleg, ha a jelenben is épp csak túlél abból amit keres.

2021. jún. 18. 17:45
 104/180 anonim ***** válasza:
100%
150 az nagyon kevés, átlagon aluli. Nőként egyetem mellett diákmunkával többet keresek.
2021. jún. 18. 17:55
 105/180 anonim ***** válasza:
25%
104# egy ócska, lusta disznó vagy, aki mást sem tud, mint másra irigykedni. Egy nulla lúzer vagy.
2021. jún. 18. 17:57
 106/180 anonim ***** válasza:
100%
150 ezer az egy semmi. Szalagmunkás többet keres. Azt én sajnálom hogy közmunkás vagy kérdező.
2021. jún. 18. 18:16
 107/180 anonim ***** válasza:
100%
105! Ugyan mire lennék irigy? Az átlag alatti fizetésre? És lusta is vagyok, mert nem csak tanulok, de egyetem mellett dolgozok is? Ezt kérlek magyarázd el részletesen, mert úgy tűnik az apró női agyam nem képes felfogni.
2021. jún. 18. 18:20
 108/180 A kérdező kommentje:
106: Nem vagyok közmunkás. nagy az arca itt mindenkinek, de semmi nincs mögötte. A legtöbb nőnek közöttetek a teste miatt van nagy arca, mert van esetleg melle és feneke. De semmi több. Azért kell prostihoz járni a férfiaknak, mert ti elérhetetlenek vagytok.
2021. jún. 18. 18:22
 109/180 anonim ***** válasza:
88%

#107 Nem biztos, hogy neked címezte 105-ös, szerintem töröltek közben egy választ.

Amúgy, senki nem unja még ezt a hülyeséget? Szerintem a kérdező Balázs, csak most névtelenül élvezi, hogy foglalkoznak vele.

2021. jún. 18. 18:28
 110/180 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem Balázska, ez a bombanős, de egykutya lényegében.
2021. jún. 18. 18:31
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!