Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 20 évesen sem kellek senkinek (még szexre se), akkor ezek után kellenék bárkinek? Fiatalabb, szebb és csinosabb már nem leszek.
Ez messze nem igaz, hogy 20 évesen nem leszel csinosabb, szebb (fiatalabb az stimmel). Az emberi szervezet aránylag 30 éves korig "nő" úgymond, az építő folyamatok addig túlsúlyban vannak. 30 éves kor körül jön egy kiegyenlítődés, és utána kerülnek túlsúlyba a lebontó folyamatok majd, tehát onnantól már nem "nősz",hanem öregszel. Azt lehet mondani tehát, még 10 éved van.
Ez elég idő lehet, hogy találj valakit, de az tény, hogy ne pöcörőzz túlságosan sokat, mert a végén egyedül maradsz aztán.
(idevágó zene: Heavy Troopers - Time is running out!)
Ja, csak senki nem 30 évesen akarja elveszteni a szüzességét. Már évekkel ezelőtt el kellett volna vesztenem.
Amúgy nem, 30 évesen nem fogok jobban kinézni, mint most.
Csókolom, azért ez erősen sértő.
24 évesen vesztettem el a szüzességem. (pasi vagyok)
Most azt gondolhatod, mert lúzer vagyok és nem kaptam meg senkit. Nem. Nem akartam olyan lánnyal lefeküdni, akivel nem tervezek biztosan hosszútávra.
több barátnőm is kért, hogy szexeljünk már és nemet mondtam.
Teljesen jó pasi vagyok, de Te csak azért szűrnél ki, mert hogy Gyakorit szoktam olvasni és válaszolni? Vicc.
Ha a valóéletben találkoznánk, akkor meg rámhajtanál.
Ne vegyük már egy kalap alá az összes pasit itt. Vannak incelek igen, de nem mind az. Szégyen ez az általánosítás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!