Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyha az ország 60-65%-a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyha az ország 60-65%-a elhízott-túlsúlyos, akkor én miért nem találok magamnak ilyen (telt, túlsúlyos) korban hozzám illő (tőlem fiatalabb) barátnőt? 24/F

Figyelt kérdés
Híradóban mondták már nem 1× a napokban, hogy az ország 60-65%-a elhízott és túlsúlyos. Nekem az ilyen nők jönnek csak be. Ilyen nővel szeretnék összejönni komoly párkapcsolat céljából. Személyesen szeretnék ismerkedni, mert neten már eleget csalódtam. Jöhetnek ötletek arra is, hogy hogyan szólítsak meg az utcán 1 ilyen (telt) lányt aki épp sétál vagy áll/ül és pl várakozik.

2021. jún. 8. 12:28
 81/93 anonim ***** válasza:
100%

A lányok nem szeretik a sablonszövegeket.

Ott helyben kell feltalálnod magad, azt értékelik.

Hiába mondanánk egy jó kezdőmondatot - utána mit mondasz?

2021. aug. 22. 16:12
 82/93 A kérdező kommentje:
Hát na de ezaz hogy ötletem sincs sajnos. Hogyan kezdeményezzek?🤔
2021. aug. 22. 17:40
 83/93 anonim ***** válasza:
54%
Hivd meg egy jo zsíros porkoltre a kiszemeltedet.Tuti siker
2021. aug. 23. 07:43
 84/93 A kérdező kommentje:
Nincs kiszemeltem sem...
2021. aug. 23. 11:08
 85/93 anonim ***** válasza:
100%

Akkor szemelj ki valakit!

Ezzel kezdődik a dolog.

2021. aug. 23. 11:40
 86/93 A kérdező kommentje:
Hát minden nap látok sok ilyen lányt az utcán. Tehát majdnem minden percben van kiszemelt, amikor az utcán vagyok. Nagy városban élek.
2021. aug. 23. 12:43
 87/93 anonim ***** válasza:
60%
Én miért nem találok vékony barátnőt?
2021. aug. 23. 20:12
 88/93 A kérdező kommentje:
Ne tőlem kérdezd
2021. aug. 23. 20:58
 89/93 A kérdező kommentje:
Na szóval hol és hogyan tudok megismerési túlsúlyos lánnyal komoly kapcsolat céljából?
2021. dec. 19. 13:17
 90/93 anonim ***** válasza:

mert nem ilyen rossz a helyzet. Nekem volt dagadt csajom egyik mérési modszer szerint csak elhizott volt másik szerint nagyon elhízott.

Nos ha megfelelő modszer szerint mindenki dagadt. Illetve ott vannak a saját meglátások. Én a normál vagyok,csak hogy 70kg nekem sok.

Kihíztam egy nadrágomat...

És markolászhatom a hályam mert van. De a BMI-szerint nem vagyok dagad...csakhogy az vagyok.

Na ez a társadalomban is működik. Attol hogy a BMI szerint oké vagyok még a tükör mást mond.

2021. dec. 19. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!