Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha az ország 60-65%-a elhízott-túlsúlyos, akkor én miért nem találok magamnak ilyen (telt, túlsúlyos) korban hozzám illő (tőlem fiatalabb) barátnőt? 24/F
Én teljesen megértem a kérdezőt. Magam is az extrém túlsúlyos /160 kg+ / nőkhöz vonzódom. Viszont nagyon nehéz találni ilyen partnert.Eleve nincs olyan sok ekkora nő,másrészt sokan bezárkóznak a kritikák,gúnyolódások miatt. Másrészt nehéz elhitetni egy 180 kg-os nővel,hogy sportos férfiként őt vonzónak tartom.
Az egy nagy tévhit,hogy kövér nőt a legkönnyebb találni.
Ne akarj ilyen lányt, mert rohadtul nem egészséges, ha támogatod is ebben.
167/92 vagyok (110 is voltam sajnos) , de nem azért, mert a hobbim az evés, nálam például már tinédzser korban durván mutatkoztak a hormonális bajok, csak senkit nem érdekelt. De már gyereknek is. Én próbálok változtatni több - kevesebb sikerrel orvosi felügyelet mellett.
De amúgy meg ha oda jönnél hozzám, rövid úton koptatnálak le. Párom van, de az ilyen leszólítósoktól menekülnék amúgy a is.
De amúgy a párom átlagos volt, 178/82, most meg már 100kg körül jár, de nem izmod szedett magára.
Akik meg csak gyerekes jelzőkkel tudják illetni a kövér nőket: mit éreznének akkor, ha pl egy nagy égési sérülés terülne el az arcukon és mindenki leköpné őket és gúnyolódna? Ugyanúgy nem tehetne róla.
És ne vegyük egy kalap alá a betegeket és a mértéktelenül evőket. Nem ugyanaz a kategória.
26/N
33.
Akik meg csak gyerekes jelzőkkel tudják illetni a kövér nőket: mit éreznének akkor, ha pl egy nagy égési sérülés terülne el az arcukon és mindenki leköpné őket és gúnyolódna? Ugyanúgy nem tehetne róla.
Kövér emberek többsége nagyon is tehet róla,persze ettől még nem kell senkit se kigunyolni.
Mondom aki nem tehet róla. Szövegértés.
Persze, senkire sincs ráírva, de amúgy se kell senkit se vegzálni. Se kövéret, se vékonyat, se időst, se a fogyatékkal élőket stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!