Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyha az ország 60-65%-a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyha az ország 60-65%-a elhízott-túlsúlyos, akkor én miért nem találok magamnak ilyen (telt, túlsúlyos) korban hozzám illő (tőlem fiatalabb) barátnőt? 24/F

Figyelt kérdés
Híradóban mondták már nem 1× a napokban, hogy az ország 60-65%-a elhízott és túlsúlyos. Nekem az ilyen nők jönnek csak be. Ilyen nővel szeretnék összejönni komoly párkapcsolat céljából. Személyesen szeretnék ismerkedni, mert neten már eleget csalódtam. Jöhetnek ötletek arra is, hogy hogyan szólítsak meg az utcán 1 ilyen (telt) lányt aki épp sétál vagy áll/ül és pl várakozik.

2021. jún. 8. 12:28
 31/93 anonim ***** válasza:
28%
Először is te leginkább gebe vagy.... :D Kövér csajt meg a helyedben nem keresnék így, mert rádül és összeszakadsz :D
2021. jún. 10. 13:40
 32/93 anonim ***** válasza:
100%

Én teljesen megértem a kérdezőt. Magam is az extrém túlsúlyos /160 kg+ / nőkhöz vonzódom. Viszont nagyon nehéz találni ilyen partnert.Eleve nincs olyan sok ekkora nő,másrészt sokan bezárkóznak a kritikák,gúnyolódások miatt. Másrészt nehéz elhitetni egy 180 kg-os nővel,hogy sportos férfiként őt vonzónak tartom.

Az egy nagy tévhit,hogy kövér nőt a legkönnyebb találni.

2021. jún. 10. 14:27
 33/93 anonim ***** válasza:
67%

Ne akarj ilyen lányt, mert rohadtul nem egészséges, ha támogatod is ebben.

167/92 vagyok (110 is voltam sajnos) , de nem azért, mert a hobbim az evés, nálam például már tinédzser korban durván mutatkoztak a hormonális bajok, csak senkit nem érdekelt. De már gyereknek is. Én próbálok változtatni több - kevesebb sikerrel orvosi felügyelet mellett.

De amúgy meg ha oda jönnél hozzám, rövid úton koptatnálak le. Párom van, de az ilyen leszólítósoktól menekülnék amúgy a is.

De amúgy a párom átlagos volt, 178/82, most meg már 100kg körül jár, de nem izmod szedett magára.

Akik meg csak gyerekes jelzőkkel tudják illetni a kövér nőket: mit éreznének akkor, ha pl egy nagy égési sérülés terülne el az arcukon és mindenki leköpné őket és gúnyolódna? Ugyanúgy nem tehetne róla.

És ne vegyük egy kalap alá a betegeket és a mértéktelenül evőket. Nem ugyanaz a kategória.

26/N

2021. jún. 10. 14:30
 34/93 A kérdező kommentje:
#33 köszi!!! De nekem nem ilyen magas az "elvárásom" mint neked, hogy 160+. Nekem 100 és afelett. Tehát nekem nem 160 a minimum, mint neked, hanem nekem 100 vagy kicsivel alatta.
2021. jún. 10. 16:11
 35/93 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván a 140-150 kg-os nővel is szóba állnék.......
2021. jún. 10. 17:18
 36/93 anonim ***** válasza:
37%

33.

Akik meg csak gyerekes jelzőkkel tudják illetni a kövér nőket: mit éreznének akkor, ha pl egy nagy égési sérülés terülne el az arcukon és mindenki leköpné őket és gúnyolódna? Ugyanúgy nem tehetne róla.

Kövér emberek többsége nagyon is tehet róla,persze ettől még nem kell senkit se kigunyolni.

2021. jún. 10. 19:22
 37/93 anonim ***** válasza:
41%

Mondom aki nem tehet róla. Szövegértés.

Persze, senkire sincs ráírva, de amúgy se kell senkit se vegzálni. Se kövéret, se vékonyat, se időst, se a fogyatékkal élőket stb.

2021. jún. 10. 20:17
 38/93 A kérdező kommentje:
Szóval hogyan/milyen szöveggel szólítsak meg az utcán 1 túlsúlyos lányt, hogyha az megtetszik? Főként túlsúlyos lányok válaszát várnám, hogy nekik milyen megszólítás tetszene 1 olyan fiútól, akinek bejönnek.
2021. jún. 11. 11:12
 39/93 anonim ***** válasza:
0%
Semmilyen megszólítás nem tetszene. Nekem legalábbis. A társkereső híve vagyok.
2021. jún. 11. 11:14
 40/93 anonim ***** válasza:
20%

38.

Vigyél nekik kaját. :D

2021. jún. 11. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!