Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elhízott férfiak, nekünk is lehet vékony
barátnőnk? (csak mert kövér nőnek lehet vékony pasija)
Menj ki az utcára és nézz körül!
2021. máj. 5. 12:42
Mindenkinek lehet mindenfajta barátnője! Ez egy szabad ország! Szabad a párválasztás.
Senki nem tiltja meg, hogy ilsen elvárásaid legyenek.
Üdv
Egy telt Nő, akinek sportos a férje.
2021. máj. 5. 12:48
Látni erre példát, igen. De elvárni / arra számítani, hogy na majd az első vékony lány a nyakadba ugrik, nem érdemes.
2021. máj. 5. 12:49
Nem tudom, valami földöntúli erő tiltja az ilyesmit? Vagy törvény? Vagy a Jóisten?
2021. máj. 5. 12:53
Itt gyakoriból kiindulva minden telt nőnek sportos vékony pasija van. Ha nekik sikerül, akkor neked is. Bár kérdés persze, hogy mennyi a valóságalapja. Mondjuk nem lenne egyszerűbb, ha felemelnéd a valagad és lefogynál, sportolnál? :D Nem pedig csak az elváráslistádat lengetnéd.
2021. máj. 5. 13:21
#6 tudom, mert én heti 2-3x edzek, hogy vékony formás nő legyek, és ugye a kajára is oda kell figyelni :) Én már csak ezért sem járnék túlsúlyos emberrel, taszít a lustaság, na meg maga a háj is.
2021. máj. 5. 13:28
6: én vagyok a 3-as válaszoló, én speciel nőként PCOS-sel tudom. Baromi nehéz. De attól még meg lehet csinálni - nyilván sokkal nagyobb energiabefektetés, mint a hűtő előtt sírni, hogy "bele sem kezdek, mert nehéz". Igen, 4 évembe telt leadni 40 kilót, igazságtalan, hogy spécibb étrendem kell, legyen, mint a hízásra kevésbé hajlamos nőknek, heti 2-3-4x edzeni... de ha azt akarom, hogy jobban nézzek ki, akkor igenis bele kell fektetnem azt az energiát.
2021. máj. 5. 13:31
Akinek se az egeszsege, se a kinezete nem fontos annyira, hogy energiat aldozzon ra, lasd kerdezo, aki el van hizva, az miert gondolja ugy, hogy masoknak tetszeni fog az igenytelensege? Igen vannak, akik annak ellenere, hogy el vannak hizva mas tulajdonsagaik boven kompenzaljak ezt a hatranyukat, na a kerdezonel elonyok nem jarnak az igenytelen teste melle. Igy nehez lesz.
2021. máj. 5. 13:35
#6 Az, hogy valaki túlsúlyos egyáltalán nem jelenti azt, hogy lusta is. Most eltekintve attól, hogy nem mindenki tud gyorsan/könnyen lefogyni, simán lehet, hogy csak enni szeret az illető.
Nekem több olyan ismerősöm is van, akik rendszeresen sportolnak, vagy edzeni járnak, de szeretnek enni és nem diétáznak, így nyilván nincsenek kalóriadeficitben és nem fogynak és van rajtuk túlsúly (bár a kérdésben szereplő "nagyon elhízott" kifejezés nem definiált, ezt mindenki döntse el magának, mi a nagyon elhízott).
Nem értem, hogy ránézésre hogy lehet megmondani valakiről, hogy lusta-e vagy nem lol.
2021. máj. 5. 13:35
Lehet, de rosszabb eséllyel indulsz, hisz általában a hasonló a hasonlót vonza.
Aki vékony, sportos valószínűleg odafigyel mit és mennyit eszik, rendszeresen mozog, amiben ha nem vagy partner, mehet egyedül minden programra, illetve maga a főzés is probléma, hiszen gondolom nem figyelsz oda az étkezésre. Csak azért vágyni valakire, mert vékony, elég furcsa elvárás, nem attól lesz jó egy kapcsolat. Volt már párkapcsolatod?
2021. máj. 5. 13:36
Kapcsolódó kérdések: