Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudott egy elhízott,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudott egy elhízott, több éve munkanélküli, szüleivel elő 33 éves férfi találni egy sportos vonzó csinos lányt?

Figyelt kérdés
Unokatestvéremről van szó... múltkor be is mutatta a családnak.. hát mindenkinek a szava elakadt aztán facen is tette ki a közös képeket..
2021. jan. 25. 07:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem őket kérdezted, hogy hogy ismerkedtek meg? A többség szívesen mesél róla.
2021. jan. 25. 07:34
 2/10 A kérdező kommentje:
1. ja azt tudom, állítólag a szomszéd lány... de furi nekünk ez...
2021. jan. 25. 07:36
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
Eléggé kitalált történetnek tűnik, mintha ezzel akarnád itt rávezetni a népet, hogy egy ilyen férfival is minden nő összejöhet...
2021. jan. 25. 08:51
 4/10 anonim ***** válasza:
39%

Nekem is akkor lett nőm, amikor lelkileg totál mélyponton voltam, csóró egyetemistaként és szartam mindenre, csak piáltam meg haverokkal lógtam folyton.

A nőknek ez jön be.

Ha szarnak a fejükre, ha megalázzák őket, ha bunkó, beképzelt rosszfiú vagy.

Ezekből érzik a dominanciát.

Furcsa, de ez van.

Azt tudom, hogy le fognak pontozni, de tényleg ez jött be, ez vezetett sikerre. MInél inkább szarsz a fejükre annál jobb leszel.

2021. jan. 25. 10:03
 5/10 anonim ***** válasza:
50%
Valószínűleg van valami gebasz a lánnyal.
2021. jan. 25. 10:03
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
"sportos, vonzó, csinos" csupa fontos dolgot soroltál fel róla, gondolom a szüleivel él, nem dolgozik vagy tanul még illetve lehet nála is 100 dolog, ami nem passzol.
2021. jan. 25. 10:57
 7/10 anonim ***** válasza:
59%
:D Hát persze...
2021. jan. 25. 11:45
 8/10 anonim ***** válasza:
Kapott az élettől egy jó, motiváló valakit, trénert, aki képes rá hatni, és ez jó dolog. A személyiségek találkoztak.
2021. jan. 25. 18:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Legkönnyebben úgy, ha lefogy, sportol, talál magának munkát és életcélokat :)
2021. febr. 11. 16:13
 10/10 anonim ***** válasza:
bocs, "hogyan tud"-nak olvastam :D a hogyan tudott kérdésre : "Szerencséje volt és jó dumája".
2021. febr. 11. 16:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!