Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon elhízott férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elhízott férfiak, nekünk is lehet vékony barátnőnk? (csak mert kövér nőnek lehet vékony pasija)

Figyelt kérdés
2021. máj. 5. 12:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
56%
#10 nekem személy szerint az sem szimpatikus, ha valaki zabál, mint egy disznó, nulla önuralom :D Akkor ne is fáradjon azzal, hogy sportol, úgysincs látszata. Ja akkor már értem, miért van itt minden nőnek “sportos” pasija. Lehet sportolnak, csak nem látszik rajtuk.
2021. máj. 5. 13:51
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Az egyetemi szerelmem (magas, vékony, szép arcú nő) egy nagyon elhízott vállalkozóval jött össze és szült neki gyereket. Ez már évekkel azután volt, hogy szétmentünk, nem haragból mondom ezt csak úgy, miután láttam face-en. Szóval persze van ilyen, csak nyilván a férfinak valami mással tudni kell kompenzálnia.
2021. máj. 5. 13:51
 13/20 anonim ***** válasza:
Lenni lehet. Végülis valaki az 5-ös lottón is nyer. Na, ha nem teszel semmit, pont annyi esélyed van ilyen kellemes jellemvonások mellé. :D
2021. máj. 5. 13:58
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Miért olyan nehéz lefogyni? Emeld meg a hátsódat és tegyél azért hogy megforduljanak utanad!!

10-ből 9 elhízott szimplán csak egy lusta disznó, elég körülnézni.

Vannak akiknek betegsége van pl pajzsmirigy, amit meg gyógyszerekkel kezelnek.

Én biztosan olyannal kezdenék aki hasonló mint én és itt az életmódra gondolok!!

24F

2021. máj. 5. 14:06
 15/20 anonim ***** válasza:
17%

"csak mert kövér nőnek lehet vékony pasija"

A nők válogathatnak, a férfiak nem.

2021. máj. 5. 14:08
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Csak a mesében😀👍🏻

Fogy le vagy legyél milliomos vállakozó. Ha az se megy akkor a csinos vékony nőket el is felejtheted!

2021. máj. 5. 14:52
 17/20 anonim ***** válasza:
32%

Pénztárca vastagságtól függően, lehet "faragni" a kilókat.

A pontos számokat nem tudom, hány milla vagyon mennyi -kg a nőknél, de biztos van rá egy adat.

2021. máj. 7. 20:17
 18/20 anonim ***** válasza:
Persze, ha van pénzed.
2021. máj. 18. 15:13
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekem 3 honapomba telt le adni 31-32 kilót. 34f
2021. aug. 23. 07:46
 20/20 anonim ***** válasza:

"A pontos számokat nem tudom, hány milla vagyon mennyi -kg a nőknél, de biztos van rá egy adat."

Reméljük, az itteni incel tudósaink hamarosan ezt is kiszámolják nekünk. 🤔

2021. aug. 23. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!