Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyha az ország 60-65%-a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyha az ország 60-65%-a elhízott-túlsúlyos, akkor én miért nem találok magamnak ilyen (telt, túlsúlyos) korban hozzám illő (tőlem fiatalabb) barátnőt? 24/F

Figyelt kérdés
Híradóban mondták már nem 1× a napokban, hogy az ország 60-65%-a elhízott és túlsúlyos. Nekem az ilyen nők jönnek csak be. Ilyen nővel szeretnék összejönni komoly párkapcsolat céljából. Személyesen szeretnék ismerkedni, mert neten már eleget csalódtam. Jöhetnek ötletek arra is, hogy hogyan szólítsak meg az utcán 1 ilyen (telt) lányt aki épp sétál vagy áll/ül és pl várakozik.

2021. jún. 8. 12:28
 41/93 anonim ***** válasza:
45%

Erre én is kíváncsi vagyok, a hasonlóan telt lányokat imádó férfiként..

29F

2021. jún. 20. 16:20
 42/93 anonim ***** válasza:
60%
Mondjuk a "szép a szemed" hátha bejön.
2021. júl. 6. 13:09
 43/93 anonim ***** válasza:
100%
A 60-67 % túlsúlyos-elhízottban az 5-10 kilós túlsúllyal rendelkező emberek is benne vannak, és belőlük több van mint 100+ kilósból. Főleg a fiatalok között.
2021. júl. 6. 14:41
 44/93 anonim ***** válasza:
58%
5 kiló semmi, 10/8 emberen van annyi felesleg, 10 felett mondanám azt, hogy elhízott, de még akkor is csak kicsit.
2021. júl. 6. 15:37
 45/93 anonim ***** válasza:
87%

Nézz körül a világban, sok ilyen nő van, aki megfelelne az ízlésednek. Azt nem mondom, hogy én is, mert már nem vagyok fiatal ( 35), másrészt 10 éve férjnél vagyok:), harmadrészt az elmúlt 2+ évben végre sikerült lefogynom, így már nem vagyok kövér. Negyedszer neked én már sok lettem volna súlyban mert 170 kilós voltam.

De sok sikert kívánok!

2021. júl. 15. 12:42
 46/93 A kérdező kommentje:
#45 dehogy lettél volna sok. Nálam határ a csillagos ég!
2021. júl. 15. 16:41
 47/93 A kérdező kommentje:
Szóval hogyan ismerkedjek össze túlsúlyos lánnyal?
2021. júl. 19. 20:45
 48/93 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem rossz a célcsoport.

Te is önbizalomhiányos vagy, nem érzed magad férfiasnak, és ilyen asszonyos dagadt nővel akarod kompenzálni a pilinszka alkatodat.

Csakhogy ezek a nők nem az ilyenekre buknak hanem a férfias, erős alkatú 100 kilós pasikra. Azok mellett érzik magukat nőiesnek.

Nincs könnyű dolgod.

2021. júl. 29. 09:40
 49/93 anonim ***** válasza:
40%

1. Az elhízottak többsége idősebb korosztályból van. Ha nem betegség miatt kövér emberekről beszélünk, azt a túlsúlyt sokkal gyakrabban szedik fel hosszas egészségtelen életmód vagy gyerekszületés után... ilyen 24 alatt sok csaj még ha össze-vissza zabál is, vékony (ha nem PCOS-es pl.)

2. A súlyosabban elhízott emberekkel kisebb eséllyel találkozol napközben. A többségük menni nem tud normálisan, 2-3 emelet lépcsőzéstől kifullad, kb. elmegy az egyetemig / munkahelyéig és vissza, nem gyaloglással, hanem autóval vagy tömegközlekedéssel.

3. Ha találsz is, nincs arra semmi garancia, hogy akar ismerkedni, nem foglalt vagy te bejönnél neki.

2021. júl. 29. 12:45
 50/93 A kérdező kommentje:
Utolsónak köszi a negativitást..
2021. júl. 29. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!