Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha az ország 60-65%-a elhízott-túlsúlyos, akkor én miért nem találok magamnak ilyen (telt, túlsúlyos) korban hozzám illő (tőlem fiatalabb) barátnőt? 24/F
Erre én is kíváncsi vagyok, a hasonlóan telt lányokat imádó férfiként..
29F
Nézz körül a világban, sok ilyen nő van, aki megfelelne az ízlésednek. Azt nem mondom, hogy én is, mert már nem vagyok fiatal ( 35), másrészt 10 éve férjnél vagyok:), harmadrészt az elmúlt 2+ évben végre sikerült lefogynom, így már nem vagyok kövér. Negyedszer neked én már sok lettem volna súlyban mert 170 kilós voltam.
De sok sikert kívánok!
Szerintem rossz a célcsoport.
Te is önbizalomhiányos vagy, nem érzed magad férfiasnak, és ilyen asszonyos dagadt nővel akarod kompenzálni a pilinszka alkatodat.
Csakhogy ezek a nők nem az ilyenekre buknak hanem a férfias, erős alkatú 100 kilós pasikra. Azok mellett érzik magukat nőiesnek.
Nincs könnyű dolgod.
1. Az elhízottak többsége idősebb korosztályból van. Ha nem betegség miatt kövér emberekről beszélünk, azt a túlsúlyt sokkal gyakrabban szedik fel hosszas egészségtelen életmód vagy gyerekszületés után... ilyen 24 alatt sok csaj még ha össze-vissza zabál is, vékony (ha nem PCOS-es pl.)
2. A súlyosabban elhízott emberekkel kisebb eséllyel találkozol napközben. A többségük menni nem tud normálisan, 2-3 emelet lépcsőzéstől kifullad, kb. elmegy az egyetemig / munkahelyéig és vissza, nem gyaloglással, hanem autóval vagy tömegközlekedéssel.
3. Ha találsz is, nincs arra semmi garancia, hogy akar ismerkedni, nem foglalt vagy te bejönnél neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!