Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyha az ország 60-65%-a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyha az ország 60-65%-a elhízott-túlsúlyos, akkor én miért nem találok magamnak ilyen (telt, túlsúlyos) korban hozzám illő (tőlem fiatalabb) barátnőt? 24/F

Figyelt kérdés
Híradóban mondták már nem 1× a napokban, hogy az ország 60-65%-a elhízott és túlsúlyos. Nekem az ilyen nők jönnek csak be. Ilyen nővel szeretnék összejönni komoly párkapcsolat céljából. Személyesen szeretnék ismerkedni, mert neten már eleget csalódtam. Jöhetnek ötletek arra is, hogy hogyan szólítsak meg az utcán 1 ilyen (telt) lányt aki épp sétál vagy áll/ül és pl várakozik.

2021. jún. 8. 12:28
 21/93 anonim ***** válasza:
100%
Akkor, amikor látsz egy ilyen hölgyet, szólítsd le. Beszélgessetek, hívd meg egy italra, kávéra stb.
2021. jún. 8. 15:03
 22/93 A kérdező kommentje:
#21 pont ez a kérdés, hogy hogyan szólítsam le? Sajnos a nagyrészük önbizalomhiányos és nem úgy fogadná a közeledésemet, ahogyan én azt szeretném.
2021. jún. 8. 15:20
 23/93 anonim ***** válasza:
80%
Miért szerinted hogy fogadná a közeledésed?
2021. jún. 8. 15:39
 24/93 A kérdező kommentje:
Elutasítóan.
2021. jún. 8. 15:44
 25/93 anonim ***** válasza:
100%
Azt valószínűleg nem az önbizalma miatt tenné, és nemcsak a kövér nők.
2021. jún. 8. 16:18
 26/93 A kérdező kommentje:
#25 a túlsúlyos akkor mi más miatt teszi?🤔
2021. jún. 8. 16:20
 27/93 anonim ***** válasza:
74%
Például, mert nem tetszel neki?
2021. jún. 8. 16:20
 28/93 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nem tudom, lehet csak nekem lenne fura, de ha valaki csak úgy random odajönne hozzám az utcán, nekem nagyon rossz érzésem lenne. Mármint, nyilván nem akarsz rosszat, és el is hinném (mondjuk azt, hogy azért jöttél oda, mert tényleg tetszem neked, és nem csak szívatsz, azt biztos nem), de nem tudom, nekem a mai világban ez kicsit creepie. Persze lehet, hogy más máshogy van vele, ez csak az én véleményem. :D Én inkább neten ismerekdnék, vagy esetleg szórakozó helyen, de mondom, nem biztos, hogy releváns a véleményem, azért gondoltam leírom. :)

20/l

2021. jún. 8. 21:06
 29/93 anonim ***** válasza:
23%

"Én átlagos testalkatú vagyok. 185 centi és 67 kiló vagyok."

Neked ez az átlag???? Ember! Te nagyon beteg vagy agyilag!

Minimum 90 kilóval lennél sportosan átlagos, ha izmos vagy. Ha van rajtad egy kis poci, akkor 100 kilóval!

Súlyos gondok lehetnek nálad ha te átlagosnak gondolod magad! Dagikkal meg tele világ, minden második csaj az, nehogy már ne találj egyet sem!

2021. jún. 8. 21:30
 30/93 anonim ***** válasza:
28%
30 felett sok ilyen mangalicanőt találsz, 50% az arány, az alatt tényleg olyan 33%.
2021. jún. 8. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!